LoL'de ping çok yüksek

zalf430

Hectopat
Geçen hafta 63ms ile oynadığım oyunu 1 haftadan beri 78ms de oynuyorum. Anlamadığım şekilde ping durduk yere arttı. PUBG Steam'de 49ms sabit alıyorum. vie.valve.net'e ping testi yaptığımda da ortalama 45-50ms arası ping değeri alıyorum. LoL'de ki Ping'im sizce neden bu kadar yüksek? Bu arada geçen sene 52ms ile oynuyordum sonra 63ms e çıktı şimdi de 78ms de takılı kaldı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Oyunu silip yüklemem bu sorunu çözer mi?

İnternet 50 download 8 upload Türk Telekom.

Ethernet kablosu takılı ve oyunu EUW serverinde oynuyorum.

Geçen hafta 63ms ile oynadığım oyunu 1 haftadan beri 78ms de oynuyorum. Anlamadığım şekilde ping durduk yere arttı. PUBG Steam'de 49ms sabit alıyorum. vie.valve.net'e ping testi yaptığımda da ortalama 45-50ms arası ping değeri alıyorum. LoL'de ki Ping'im sizce neden bu kadar yüksek? Bu arada geçen sene 52ms ile oynuyordum sonra 63ms e çıktı şimdi de 78ms de takılı kaldı. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Oyunu silip yüklemem bu sorunu çözer mi?

İnternet 50 download 8 upload Türk Telekom.

Ethernet kablosu takılı ve oyunu EUW serverinde oynuyorum.
Bunun bence tek açıklaması rotanızın değişmiş olması. Önceden oyunun sunucusuna daha kısa yoldan giderken şimdi sizi başka yerden dolandırıyor olabilir.

Yapmanız gereken daha kısa yoldan bağlanmayı istemek. Yaparlarsa tabii.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı