LoL'de rakibe göre item almayı gösteren program var mı?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
LoL'de itemlere pek hakim değilim ezber Build gitmek istemiyorum büyü direnci ve zırh mantığını biliyorum ama pasif vb. veya yara açan falan hakim değilim rakibe göre alacağım itemi analiz eden bir site/program var mı?

o sadece heroya uygun itemleri gösteriyor rakibe göre göstermiyor

teşekkürler bakacağım

Gösteriyor bu arada. Oyuna girdiğinizde karşınızda ki rakibe göre olan buildi görebiliyorsunuz.
nasıl? ben heroyu seçtiğimde sadece almam gereken itemleri gösteriyor sizin dediğiniz gibi olanı nasıl görebilirim ekran görüntüsü vb var mı?

nasıl? ben heroyu seçtiğimde sadece almam gereken itemleri gösteriyor sizin dediğiniz gibi olanı nasıl görebilirim ekran görüntüsü vb var mı?
Heroyu seçtiğinizde ve oyun başladığında CTRL+X ile porofessoru açıyorsunuz ve sağ üstte build kısmı çıkıyor. Build yerinin üst tarafında sağ sol ok işaretleri var değiştirmek için. Diğer öneri buildler, espor oyuncularının buildleri falan çıkıyor. Bir de orada ekstra karşınızda ki şampiyona göre build önerisi de çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…