LoL'de rank atlayamamak

furkan312

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1
Klavye: Aula F75
Mouse: SteelSeries Prime
BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram
Normalde 5 arkadaşız ama bu ara hepimiz 2 kasmaya başladık ben (ADC) Support prem ile kasıcaktık fakat o bir anda Silver Gold ve şu an Gold 1 50 LP'ye kadar çıktı. Birlikte girdiğimizde bronzda bile kazamıyorken bu arkadaşım nasıl bu kadar ilerledi? Ben ADC ile safe oynayıp kısa tradelere girip farmlayıp late e oynuyorum fakat takımdaki otistikler yüzünden rank atlayamıyorum. Üstüne bir de elohelldeyim yardımcı olun bende lig atlamak istiyorum. :( Mesela hangi oyunu dodgelemeliyim takıma ne demeliyim ne yapmalıyım? Bir de birkaç ADC tavsiyesi gelirse çok sevinirim.

Normalde 5 arkadaşız ama bu ara hepimiz 2 kasmaya başladık ben (ADC) Support prem ile kasıcaktık fakat o bir anda Silver Gold ve şu an Gold 1 50 LP'ye kadar çıktı. Birlikte girdiğimizde bronzda bile kazamıyorken bu arkadaşım nasıl bu kadar ilerledi? Ben ADC ile safe oynayıp kısa tradelere girip farmlayıp late e oynuyorum fakat takımdaki otistikler yüzünden rank atlayamıyorum. Üstüne bir de elohelldeyim yardımcı olun bende lig atlamak istiyorum. :( Mesela hangi oyunu dodgelemeliyim takıma ne demeliyim ne yapmalıyım? Bir de birkaç ADC tavsiyesi gelirse çok sevinirim.

Jhin, Cait ve Miss Fortune tavsiye ederim. Ancak ADC ile beraber lig kasman çok zor. Bu sebeple tavsiyem Mid oyna. Midde Pantheon veya Sett gibi çarları al. Rakip sana çok söver ama oynamasını bilip minyonu sürekli kendi kule altına freezelersen alırsın. Üstüne Pant ile JG'ın görevini bile yapabilirsin.

Bozuk karakterleri oynamaya çalışıyorum özellikle Draven MF Samira Nilah gibi top lane de Sett oynuyorum wr tim çok yüksek Sett ile midde de Ezreal Aphelios luci gibi karakterleri oynuyorum otofill jg da da Zac Amumu. Benim kendimde bulduğum en büyük kusur farm almak hiç becererimyorum dk 13 gibi 100 cslere ulaşıyorum hadi lane de iyi farm yaptım ama late Game de nereye gideceğim falan hiç alamıyorum maçta 200 CS i çok zor görüyorum son olarak gördüğüm kusurda solo kill vermek.

Rank atlayamıyorsanız kötü oynadığınız içindir ben 1 günde elmas 4 ten elmas 1 e çıkabiliyorsam tr sunucusunda ve her el perfect kda ile oynuyorsam (blog yazımda var) sizin daha iyi oynayabilecekken oynamadığınız içindir kendi oyununuzu geliştirin. Bunların dışında millio lulu ile beraber jinx çok güzel oluyor çoğu oyunu winlersiniz.

Rank atlayamıyorsanız kötü oynadığınız içindir ben 1 günde elmas 4'ten elmas 1'e çıkabiliyorsam TR sunucusunda ve her el perfect KDA ile oynuyorsam (blog yazımda var) sizin daha iyi oynayabilecekken oynamadığınız içindir kendi oyununuzu geliştirin. Bunların dışında millio Lulu ile beraber Jinx çok güzel oluyor çoğu oyunu winlersiniz.

Çok sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı