Wipk12
Decapat
Daha fazla
Takım arkadaşların istediği kadar berbat olsun yeteri kadar bilgi ve donanıma sahipsen lig atlayamaman imkansız gibi bir şey. Demek ki hala Silver-Gold elosunun yeteneklerindesin. Yeni bir smurf hesap açtığında ilk karşılaşmalarında senin gibi smurf hesap kasanlarla karşılaşacaksın ve şu an mevcutta oynadığın ligten çok zor rakipler gelecek karşına. Çünkü aralarında Master grandmaster adamlar bile olacak. Tecrübeyle sabit olduğu için konuşuyorum güven bana, uzun süre Boost yaptım çünkü ve bu işin içindeydim. Fakat şuandaki liginde hem takımındaki hem de karşıdaki adamlar Silver-Gold elosunda. Haliyle normalde çok kolay lig atlaman lazım, fakat dediğim gibi demek ki o elonun oyuncususun şu an. Ne yapabilirim dersen, oyun taşımaya müsait karakterler kullan. Düşük elolalarda late game şampiyonları yerine erken güçlenen şampiyonlarla oyna. Top lane oynamaya alışabilirsin mesela, kulelere daha baskın oynayabilirsin. Jungle oynayabilirsin onun dışında. Midde karşındaki rakibi devre dışı bırakman çok yeterli olmuyor, bot lane kötüyüse oyunu yüksek ihtimalle kaybedersin.
Belki haklısındır Silver oyuncusuyumdur ama anlamadığım kısım benden daha az şey bilimesine rağmen platta zümrütte ve elmasta oynayan oyuncular var bu nasıl iş oyunu senelerdir oynadıkları ve fazla oyun attıkları için mi bu liglere çıkabiliyorlar.