LoL'de lig atlayamamak

• Konuyu başlatan Wipk12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 200
Takım arkadaşların istediği kadar berbat olsun yeteri kadar bilgi ve donanıma sahipsen lig atlayamaman imkansız gibi bir şey. Demek ki hala Silver-Gold elosunun yeteneklerindesin. Yeni bir smurf hesap açtığında ilk karşılaşmalarında senin gibi smurf hesap kasanlarla karşılaşacaksın ve şu an mevcutta oynadığın ligten çok zor rakipler gelecek karşına. Çünkü aralarında Master grandmaster adamlar bile olacak. Tecrübeyle sabit olduğu için konuşuyorum güven bana, uzun süre Boost yaptım çünkü ve bu işin içindeydim. Fakat şuandaki liginde hem takımındaki hem de karşıdaki adamlar Silver-Gold elosunda. Haliyle normalde çok kolay lig atlaman lazım, fakat dediğim gibi demek ki o elonun oyuncususun şu an. Ne yapabilirim dersen, oyun taşımaya müsait karakterler kullan. Düşük elolalarda late game şampiyonları yerine erken güçlenen şampiyonlarla oyna. Top lane oynamaya alışabilirsin mesela, kulelere daha baskın oynayabilirsin. Jungle oynayabilirsin onun dışında. Midde karşındaki rakibi devre dışı bırakman çok yeterli olmuyor, bot lane kötüyüse oyunu yüksek ihtimalle kaybedersin.

Belki haklısındır Silver oyuncusuyumdur ama anlamadığım kısım benden daha az şey bilimesine rağmen platta zümrütte ve elmasta oynayan oyuncular var bu nasıl iş oyunu senelerdir oynadıkları ve fazla oyun attıkları için mi bu liglere çıkabiliyorlar.

Elmaslar veya zümrütler oyun bilgisi bilmeden o liglerde dediğin insanların sallıyorum harita bilgisi farm temposu şampiyon havuzları en azından birini çok iyi yapıyordur ki o ligdedir. Bilgi lig le alakalı değil o bilgiyi uygulamaya koymak ligle alakalı sonuçta. Düşük ligde meta heroları boşver 1 ana rol 1 ana şampiyon bide yedekte bi şampiyon belirle sadece onlara odaklan. Ve en önemlisi oyunu bitirmeye oynamak lazım mesela oyunda önde ise takımın haritada gezinmek lane ittirmek yerine ki zaten team ittirir jungle temizle vision al karşı jungledan takımın fight hiç atmıyorsa kuleleri zorlarsın zaten fight olur. Bu kadar yıldır düşük ligdeysen maalesef o ligin oyuncusu oluyosun. 2 Lose alırsan ard arda çık bi video izle geri gir kafanı resetle. Takım arkadaşı da bulmak zorundasın bu arada discordlarda gez illaki bi kaç kişi bulursun 5 pre girmesende 2 pre gir.

Kog maw oynadığını söylemişsin bu tf çarı kaçışı yok desteğe bağımlısın ve early oyunu zayıf karakter. Supportun roama çıkarsa bir şey yapamassın gümüşte zaten kimse peel yapmıyor ve fightlar rastgele başladığı için kog maw solo oynuyorsan boşver hero değiştir.

Belki haklısındır Silver oyuncusuyumdur ama anlamadığım kısım benden daha az şey bilimesine rağmen platta zümrütte ve elmasta oynayan oyuncular var bu nasıl iş oyunu senelerdir oynadıkları ve fazla oyun attıkları için mi bu liglere çıkabiliyorlar.
Kendini ona göre kıyaslama, herşeyi yapıyorum diyorsun ama demek bir yerlerde eksiğin var, yardımcı uygulamalar var belkide kullanıyorsundur oyun içindeki farmını falan hesaplıyor onları kullanarak oyunlar oyna, bakalım belli sürede istenilen farm sayısına ulaşabiliyormusun o uygulamalara göre hesaplama yap, aynı şekilde yeterli kadar totem bırakıyormusun gibi. Bu süreçte dereceli yerine normal oyunlar girebilirsin. Ek olarak buradan op gg linkini paylaşabilirsin oyunlarına bakalım.

Merhaba, oyunu yaklaşık 2–3 yıldır oynuyorum. Şu an ligim gümüş 2 ve bir türlü lig atlayamıyorum. Oyun hakkında yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum; internette birçok öğretici video izledim. Zaman zaman elmas ve zümrüt ligindeki oyuncuların yayınlarına denk geliyorum. Ancak bu yayınlarda, roam atmak veya koridoru dondurmak gibi bana göre oldukça basit konuları bile bilmeyen oyuncuların zümrüt ya da elmas liginde oynadığını görüyorum.

Ben de en az onlar kadar bilgili olduğumu düşünüyorum ama hâlâ gümüş 2'deyim. Bu durum kafamı çok karıştırıyor. Nasıl lig atlayabilirim? Sıfırdan yeni bir hesap mı kasmalıyım? Düşük liglerde oynamaktan gerçekten çok sıkıldım.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

not: Duo bul demenizi rica etmiyorum; çünkü yakın çevremde LoL oynayan kimse yok, bu yüzden bu seçenek benim için mümkün değil.

Hocam notunuzu gördüm ama gerçekten Duo olmadan olmuyor sen ne kadar iyi oynarsan oyna takımına 4 tane maymun gelince bir şey yapamıyorsun hele ki o liglerde falan yok imkanı yok bende 6 yıldır oynuyorum daha 2 gun önce golddum yanıma arkadaşı aldım 2 gunde PLA'ta çıktım şu an oynasam 3 gune zümrüte bile çıkarım o derece yani. Yanınıza birini bulmanız gerekiyor. İyi veya kötü oynaması fark etmiyor communicate yapabildiğiniz için çok rahat bir şekilde nerede ne yapacağınızı ve oyuna yön verebildiğiniz için ister istemez rank atlıyorsunuz. Ayrıca bu sezondan sonra rank atlamak çok basit olacak onu da belirteyim.

Kendini ona göre kıyaslama, her şeyi yapıyorum diyorsun ama demek bir yerlerde eksiğin var, yardımcı uygulamalar var belki de kullanıyorsundur oyun içindeki farmını falan hesaplıyor onları kullanarak oyunlar oyna, bakalım belli sürede istenilen farm sayısına ulaşabiliyor musun o uygulamalara göre hesaplama yap, aynı şekilde yeterli kadar totem bırakıyor musun gibi. Bu süreçte dereceli yerine normal oyunlar girebilirsin. Ek olarak buradan op gg linkini paylaşabilirsin oyunlarına bakalım.

Yardımınız için hepinize teşekkürler.

Yardımınız için hepinize teşekkürler.
Hesabınızın winrate oranı çok düşük, rank oynadığınız oyunlarda goldu bırakın iron ve bronzler ile oyun oynuyorsunuz. Bu bir bakıma kötü bir bakıma sizin için çok iyi, iron ve bronzlerle oyun kazanmak çok daha kolay çünkü. Genel olarak tüm oyunlarında vision skorlarınız çok kötü. Bana kalırsa ryze ile oynamaktan vazgeçin en azından düşük elodan çıkana kadar. Support çok etkin bir şampiyon. Evet muhtemelen bir çok oyunda ADC ler sizi çıldırtacak istediğiniz sinerjiyi yakalayamıcaksınız ama bol bol roam atma şansınız var. Jungle oynayın derdim ama rank oyununa hiç oynamadan direk jungle ile başlamakta zor olur, önce bol bol normal oyun atmanız lazım. Ben support oynamanızı tavsiye ederim veya Top lane geçebilirsiniz. Kolay ve güçlü bir çok karakter mevcut, Darius Garen Sett Volibear gibi Tryndmare gibi. Farm ve vision skorunuzu mutlaka geliştirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı