LoL'de rank atlayamıyorum

hocam 2 yılda 75 level olduğum hesabımı bırakmak gibi bir niyetim yok, oyun çok eğlenceli fakat dengesizlik insanın moralini bozuyor, hiç bir zaman rank kasmak için lolu oynamadım, tamamen işin zevk kısmındayım fakat bronzda hep feederların, afkların gelmeside bayıyor
hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim, dediklerinizin çoğunu biliyorum, youtube kanallarını izleyerek öğreniyorum bir şeyler, eu westte 25 küsürde bir hesabım var fakat ben işin zevk kısmındayım, amacım rank kasıp challenger olmak değil, eğleniyorum fakat bu demirdeki insanlar eğlenmeni engelliyor, o yüzden bir an önce demirden çıkmak istiyorum.

2 yılda 75 level çok az şu an bırakabilirsiniz hesabı.

Yani eğlenmek istiyorsan Flex girebilirsin en azından 5 kişi girersiniz.

Tek çare yeni hesap açmak falan değil ya da oyun dengesiz değil tamamen özellikle DEMİR den çıkamıyorsanız bu sizin kötülüğünüz ben tek başıma 1 günde elmas 4 ten elmas 1 e çıkıyorsam sizin demirden çıkıp çıkamayışınız oyunun suçu değil lütfen kendi oyununuzu geliştirin. Blog yazımda elmas 4 ten 1 günde elmas 1 e tüm oyunları smurfleyerek çıktığım yazı var. Artık başkalarına suç atmayı bırakın çok acınası bir davranış.

Sence öyle mi dersin? Sen şanslısın demek ki. Bahsettiğim maçlara örnek, burada acınası olan bir durum yok. Demirdeki her 2 maçımdan birisi aynı bu tablo.

Sence öyle mi dersin? Sen şanslısın demek ki. Bahsettiğim maçlara örnek, burada acınası olan bir durum yok. Demirdeki her 2 maçımdan birisi aynı bu tablo.

Bu ise bir maç önceki maçım, takımı taşıdım, tüm kuleleri açıp tek başıma baseye gidip bitirdim, dediğim gibi...

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-09 214001.png
    532,5 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
sence öyle mi dersin? sen şanslısın demek ki. bahsettiğim maçlara örnek, burada acınası olan bir durum yok. demirdeki her 2 maçımdan birisi aynı bu tablo.
Sana ne anlatsam boş kafanın içinde bir şey olduğundan şüphe ediyorum sizin gibi insanların west 600 lp güncel çıkmış biri olarak sizin gibi insanlara bir şey anlatmak imkansız kendi halinizde demirde takılmaya devam evet çok şanslı olduğum için çıktım bana hiç gelmedi bunlar her el ortalama oynadım keşke kafa yapınızın nasıl olduğunu anlayabilsem sizin gibiler ile daha muhattap olmicam ya da bir şey kanıtlamaya calismicam demir eloda iyi eğlenceler kesinlikle sizin sucunuz değil evet. 59 win 3 lose ile silver çarı elmas 1 e çıkartıyorum hepsi şans.

Oyun diamond eloya kadar leş haberin olsun TR Master olarak diyorum.
Leş seviyesini low mastera kadar çıkaralım hocam, dia 3 4 ile master 100 150 lp aynı tip oyuncular, sadece bireyselde biraz daha iyi oluyorlar. GM'ye yaklaştıkça oyun bilgisi ağır basmaya başlıyor. Tadı orda çıkıyor.

Her sezon fresh ile mastera kastığım için Low Master'lar bana çok sık denk gelmiyordu ama gelen Low Master'ların gameplayleri zümrüt elo seviyesinde falandı bence rezil olanı çok rezil oluyor.

Kanka git fresh hesapla başla direk 5'te 0 yapsan bile Silver atıyor zaten öyle çıkarsın ama karşında 4 ad varken sadece zırh için bot alacak birinin ben Silver'dan yükseleceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…