LoL'de rank atlayamıyorum

Ben karşı picklere göre takımıda tanklıyorum, her laneye gidip killde almaya çalışıyorum ama Jg'ye gelen Master Yi oynayan 10 yaşındaki velet yüzünden veya ADC'ye gelen oynamayı bilmeyen MF yüzünden kaybedip demir 4E düşüyorum, nereye kadar böyle sürecek?

LoL'e yeni başladıysan bir süre takıl oralarda sonra 30 levele bir hesap kasarsın ya da satın alırsın 30 level hesaplar en kötü Silver başlıyor şu an.

1, 5-2 yıldır LoL oynuyorum daha Demir'den çıkamadım, oyun çok dengesiz. Tüm oyunun kaderi bir adet embesile bakıyor, eğer şanslıysanız karşıya gelen embesil feedliyor ve rekabet olmadan sıkıcı bir şekilde kazanıyorsunuz, ardındaki maçta ise sizin takımınıza başka bir embesil geliyor ve feedliyor, hep takım arkadaşlarım yüzünden kaybediyorum, insanlar bir maç oynayarak demir 1 olurken ben nasıl oluyor da bronz seviyesine çıkamıyorum? 127 zafer... Bu sorun hesabımla alakalı mı yoksa bende mi bir sorun var? Maçlarımda gerçekten iyi performans sergiliyorum, kolay kolay kimseyi feedlemiyorum...

Eki Görüntüle 2279439

Hocam demir olmakda başarı. Tebrikler. (Bende Max plat görmüş Gold stuckim)

Yeni başladıysan normal ve şansın olmadığı bir oyun genelde.
ilk mesajımda 1.5, 2 yıldır oynadığımı belirttim, eskiden böyle değildi fakat son bir haftadır lole baya sardım ve şuan bu durumdan bıktım takıma gelen afklardan, feederlardan, 1, 2 embesil yüzünden kaybetmekten, içimden bir ses bronz seviyelerine gelince bu durumların bir nebze azacalağını söylüyor fakat hiç bir zaman bronz olamadan tekrar demir 4'e düşüyorum.

İlk mesajımda 1.5, 2 yıldır oynadığımı belirttim, eskiden böyle değildi fakat son bir haftadır LoL'e bayağı sardım ve şu an bu durumdan bıktım takıma gelen AFK'lardan, feederlardan, 1, 2 embesil yüzünden kaybetmekten, içimden bir ses bronz seviyelerine gelince bu durumların bir nebze azacalağını söylüyor fakat hiçbir zaman bronz olamadan tekrar demir 4'e düşüyorum.

Oyun diamond eloya kadar leş haberin olsun TR Master olarak diyorum.

ilk mesajımda 1.5, 2 yıldır oynadığımı belirttim, eskiden böyle değildi fakat son bir haftadır lole baya sardım ve şuan bu durumdan bıktım takıma gelen afklardan, feederlardan, 1, 2 embesil yüzünden kaybetmekten, içimden bir ses bronz seviyelerine gelince bu durumların bir nebze azacalağını söylüyor fakat hiç bir zaman bronz olamadan tekrar demir 4'e düşüyorum.
Hocam şans oyunu bir nevi ve şansınız genelde çok ama çok az olur. Çok oynayarak bir yerlere gelirsiniz yani.

1, 5-2 yıldır LoL oynuyorum daha Demir'den çıkamadım, oyun çok dengesiz. Tüm oyunun kaderi bir adet embesile bakıyor, eğer şanslıysanız karşıya gelen embesil feedliyor ve rekabet olmadan sıkıcı bir şekilde kazanıyorsunuz, ardındaki maçta ise sizin takımınıza başka bir embesil geliyor ve feedliyor, hep takım arkadaşlarım yüzünden kaybediyorum, insanlar bir maç oynayarak demir 1 olurken ben nasıl oluyor da bronz seviyesine çıkamıyorum? 127 zafer... Bu sorun hesabımla alakalı mı yoksa bende mi bir sorun var? Maçlarımda gerçekten iyi performans sergiliyorum, kolay kolay kimseyi feedlemiyorum...

Eki Görüntüle 2279439

Yani oyunu yaklaşık 10 yıldır oyniyorum oynarak öğreniceksin tabii ama çok kolay metotları öğrenmen gerekiyor push ayrık push frezee son vuruş lane kontrollerini öğrenmen lazım totem yerlerini öğrenmen lazım mesela midde oyniyorsan ilk levellerde ittirip rakip kuşlara totem atmak Jungle'ın yerini öğrenmek vb sonra karakter havuzunu genişlet eğer nerede oynadığına kararsızsan kendine bir lane belirle pre bul kendine ve günde 15 20 dk antrenman moduna girip sadece minyon kes son vuruş veya ittirebilirsin sana kalmış yani ve eğitici videolar izle S14 elayja baus çerez daha sayamadağım birçok LoL YouTuber'ı izle yani dediklerimi güzel yaparsan ya tabii daha söylemediğim çok şey var hangi eşyaları almalısın vb rünler bunları internetten bakabilirsin en iyi rün hangisi gibi tabii onu karşına göre belirliceksin uzun süreli bir fight varsa ya da kısa süreli gibi yani kendini geliştirmen lazım geliştirmezsen bu elolarda takılırsın eğer takımın çok kötü gelirse TR'den EU kasmaya çalışabilirsin en azından EU da biraz daha sakin bunlar geldi aklıma çok çalış yoksa kalırsın bu ligde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı