LoL'de RP nasıl Valorant'ta VP'ye dönüştürülür?

Mikoshi

Kilopat
Merhaba LoL oynamıyorum ancak hesabımda bir miktar RP mevcut Prime Gaming ile biriktirmiştim zamanında. Aktif olarak Valorant oynadığım için bunları vp'ye dönüştürme şansım var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ama hesabınızdaki RP'yi hediye kostüm yoluyla satıp parasıyla VP alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yok hesapta bulunan nitelikler ve nicelikler o hesaba aittir. Başka hesaba transfer edilemez. Bende zamanında böyle bir bilet atmıştım bana böyle bir cevap vermişlerdi.

Hayır yok hesapta bulunan nitelikler ve nicelikler o hesaba aittir. Başka hesaba transfer edilemez. Bende zamanında böyle bir bilet atmıştım bana böyle bir cevap vermişlerdi.

Yukarıda cevap veren arkadaş hediye yolu ile çözebileceğimi söylemiş.

Teşekkürler, peki bunu yapabileceğim bir site veya yol var mı acaba?
Technopat da konu açın daha önce yapan çok oldu, hediye yoluyla kostüm satarsınız. Başkada bi site bilmiyorum.

Technopat da konu açın daha önce yapan çok oldu, hediye yoluyla kostüm satarsınız. Başkada bir site bilmiyorum.

Teşekkürler. Ancak eski bir üye olmama rağmen mesaj sayım az olduğu için izin verilmiyor sanırım.

Teşekkürler. Ancak eski bir üye olmama rağmen mesaj sayım az olduğu için izin verilmiyor sanırım.

İtemsatış, GameSatış vb. gibi yerlerden, LoL hediye kategorisi altından satabilirsiniz.

Deneyeceğim teşekkürler.

İtemsatış, GameSatış vb. gibi yerlerden, LoL hediye kategorisi altından satabilirsiniz.

GameSatış üzerinde hediye kategorisi kalkmış sanırım İtemsatış üzerinde ise 1 ilan bile yoktu pek kullanılmıyor sanırım artık. 5100RP'yi dönüştürüp Starfield veya champions set almayı düşünüyorum da nasip olmayacak gibi.

Bu forum da 500 mesaj istiyormuş minimum maşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…