Hayır ama hesabınızdaki RP'yi hediye kostüm yoluyla satıp parasıyla VP alabilirsiniz.
Hayır yok hesapta bulunan nitelikler ve nicelikler o hesaba aittir. Başka hesaba transfer edilemez. Bende zamanında böyle bir bilet atmıştım bana böyle bir cevap vermişlerdi.
Technopat da konu açın daha önce yapan çok oldu, hediye yoluyla kostüm satarsınız. Başkada bi site bilmiyorum.Teşekkürler, peki bunu yapabileceğim bir site veya yol var mı acaba?
Technopat da konu açın daha önce yapan çok oldu, hediye yoluyla kostüm satarsınız. Başkada bir site bilmiyorum.
Teşekkürler. Ancak eski bir üye olmama rağmen mesaj sayım az olduğu için izin verilmiyor sanırım.
İtemsatış, GameSatış vb. gibi yerlerden, LoL hediye kategorisi altından satabilirsiniz.
Deneyeceğim teşekkürler.
GameSatış üzerinde hediye kategorisi kalkmış sanırım İtemsatış üzerinde ise 1 ilan bile yoktu pek kullanılmıyor sanırım artık. 5100RP'yi dönüştürüp Starfield veya champions set almayı düşünüyorum da nasip olmayacak gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.