ama bana gelmedi 6-7 maç önce bi s aldım gelmedi anında sandık sandık alınabilirdiyorHayır, S aldığın zaman anında sandığın gelir.
1'den fazla s alabilir. Ancak birden fazla hextech sandığı alamaz aynı karakter ile.
S birden fazla alabilirsin fakat sandık vermez.
Bir şampiyonla ortalamanın üstünde bir performans gösterdiğiniz zaman size S üstü bir not verilir ve hextech sandığı gelir fakat hextech sandığı gelmesi için belli kurallar var bir sezon boyunca bir şampiyonda bir sandık alabilirsiniz ama sandık hakkınızın olması gerek sandık hakkı ise her 7 günde bir sandık hakkı gelir tüm bu koşullara uyduğunuz zaman hextech sandığı envanterinize gelecektir.Şimdi ben bu oyunda nasıl s- ya da s+ alacağım? Bunları alınca direkt sandığı verecek mi bana? Hextech sandığı op. GGden bakabilirsiniz. Adım mcswxl LoL'de 28 levelim.
Support değilsen normal ama support isen cidden çok saçma.0/0/38 kda 56 görüş skoruyla bitirdiğim maçta s+ alamadım ben sistem nasıl çalışıyor anlamıyorum.
Yeni başladıysan adcde oynama farm sayısı çok önemli s almada ve de bol bol totem at.4tane var diyor support oynamam ADC vede üst yada mid oynarim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.