LoL'de S- veya S+ nasıl alınır?

m19kng

Hectopat
Daha fazla  
Şimdi ben bu oyunda nasıl s- ya da s+ alacağım? Bunları alınca direkt sandığı verecek mi bana? Hextech sandığı op. GGden bakabilirsiniz. Adım mcswxl LoL'de 28 levelim.

Profilinde kaç sandık alma hakkın yazıyor. Oyun haftada bir sandık hakkı ekler/verir. Bir şampiyonla o sezon bir sandık alırsın. Maç bitiminde S alırsan anında sandığın gelir.

Şimdi ben bu oyunda nasıl s- ya da s+ alacağım? Bunları alınca direkt sandığı verecek mi bana? Hextech sandığı op. GGden bakabilirsiniz. Adım mcswxl LoL'de 28 levelim.
Bir şampiyonla ortalamanın üstünde bir performans gösterdiğiniz zaman size S üstü bir not verilir ve hextech sandığı gelir fakat hextech sandığı gelmesi için belli kurallar var bir sezon boyunca bir şampiyonda bir sandık alabilirsiniz ama sandık hakkınızın olması gerek sandık hakkı ise her 7 günde bir sandık hakkı gelir tüm bu koşullara uyduğunuz zaman hextech sandığı envanterinize gelecektir.
0/0/38 kda 56 görüş skoruyla bitirdiğim maçta s+ alamadım ben sistem nasıl çalışıyor anlamıyorum.
Support değilsen normal ama support isen cidden çok saçma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı