LoL'de sadece bir kelime yazmaktan ban yedim

SiyahiBeyfendi

Hectopat
LoL'de çok chat yapan biri değilim ama karşıdaki adama "iyiyim sen nasılsın nig*r" yazdığım için chat ban yedim ve sezonun sıfırlanmasına birkaç saat kala böyle saçma bir ban yemiş oldum, takdir seviyem 3 olmak üzereydi. Ticket açsam düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL'de çok chat yapan biri değilim ama karşıdaki adama "iyiyim sen nasılsın nig*r" yazdığım için chat ban yedim ve sezonun sıfırlanmasına birkaç saat kala böyle saçma bir ban yemiş oldum, takdir seviyem 3 olmak üzereydi. Ticket açsam düzelir mi?
Hayır düzelmez,sözde ırkçılığa çok karşılar. Ticket atarsan ne olacağını söyleyeyim, "Amacınız şaka olabilir fakat biz Riot ekibi olarak asla ırkçı ifadelere yer vermeyiz, iyi oyunlar dileriz oyuncu ✊" diyip banını kaldırmayacaklar.

Hayır düzelmez, sözde ırkçılığa çok karşılar. Ticket atarsan ne olacağını söyleyeyim, "amacınız şaka olabilir fakat biz Riot ekibi olarak asla ırkçı ifadelere yer vermeyiz, iyi oyunlar dileriz oyuncu ✊" deyip banını kaldırmayacaklar.
Hocam nigar muharrem diye bir şarkıcı var Türk onu kastettim desemde kaçışı yok mu :d

@SiyahiBeyfendi Denemekten zarar gelmez. Harbiden yollayın ben merak ettim. Sonucu söylersiniz :D.

"Türkiye'de biz böyle şeylere çok takılmıyoruz, bak böyle bisküvimiz bile var" söylemi işe yarayabilir :)

resim_2025-01-10_185014719.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı