Çözüldü LoL'de sancak nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

traviss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam oyuna yaklaşık 1.5 ay önce başladım sancağım yok ama istiyorum, hoş duruyor. Nasıl alabilirim? Bilginiz varsa paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam koridor içindeki sancaktan bahsediyorsanız, Clash turnuvaları var onlara katılmanız gerekiyor. Lobidekini diyorsanız kartlardan vs. veya etkinliklerden alabilirsiniz o da zamanı gelince alabilirsiniz.

Dereceli bir sezon geçirdikten sonra da sahip olabiliyorsunuz bu arada söylemek istedim.
Hocam koridor içindeki sancaktan bahsediyorsanız, Clash turnuvaları var onlara katılmanız gerekiyor. Lobidekini diyorsanız kartlardan vs. veya etkinliklerden alabilirsiniz o da zamanı gelince alabilirsiniz.

Dereceli bir sezon geçirdikten sonra da sahip olabiliyorsunuz bu arada söylemek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Teşekkürler anladım şu an Battle Pass'te varmış onu alacağım galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı