LoL'de Sinir Olmamayı Nasıl Beceriyorsunuz?

Bir gün indirdim biraz takıldım sonra herkesin oyunu bırakıp çıktığını ve sürekli yarım saat israf edildiğini gördüm neyse bir kez değil her zaman veletlere denk geliyordum 7-8 yaşında ana avrat küfür ediyor böyle oyunu oynayanın aklından şüphe ederim net bir şekilde yorumumu yapıyorum. (%100 velet oyunu)

Yaklaşık 5 senedir oynuyorum. Sezon 4' ün sonlarında başladım.

Oyun zevk işi. Sinirleniyorsan, strese giriyorsan, sağlıksız olduğunu düşünüyorsan oynamana gerek yok. Hele ki 5 sene büyük bir zaman kaybı bu hayatta. Tabii orası seni ilgilendirir ama sadece söylemek istedim.

Sana tek oyunculu oyunlara geçiş yapmanı öneririm. Daha iyi bir zaman geçireceğine ve mutlu olacağına inanıyorum.

Benim oyun oynamayı bırakma aşamam şöyleydi: "Çok oyunculu oyun - oyuna ayrılan zamanı azaltma - tek oyunculu oyunlara geçiş - oyuna ayrılan zamanı azaltma" şeklinde oldu. Şimdi de bazen art arda 3 gün oyun oynarken, bazen 10 gün boyunca oynamıyorum. Bazen 2 saat oynuyorum, bazen yarım saat oynuyorum. Onda da %5 ses seviyesi ile tek oyunculu oyunların içerisinde takılıyor, arkada da 1-2 saatlik işime yarayabilecek bir video veya dizi/film açıyor, kafa dağıtıyorum. Sonuç itibariyle de biraz günlük hayatın çilesinden uzaklaşıyor, huzurlu şekilde birkaç saat geçiriyorum. Denemeni tavsiye ederim.

Oyunu oynayayınca rahatlıyorsun bir sene boyunca bırakıp arkadaşların gazıyla tekrar başlamıştım sonra gene sinir olup bıraktım bi senedir rahatım bu yaştan sonra çoluk çocukla uğraşmaktansa hiç oynama daha iyi eskiden bizde oynardık knight cs ama artık her önüne gelenin evinde bilgisayar olunca hiç bir oyun oynanmaz hale geldi.

50 Milyon gümüş oyuncusu var. Kimse çıkamıyor harbiden. Oyunda sorun var.
Adamların başarım notları da elmas, plat gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı