LoL'de Sinir Olmamayı Nasıl Beceriyorsunuz?

Hepsi yayıncılardan özenip klavyeyi yan tutarak oynuyordur eminim:)
20 dakika önce çıktım oyundan dayanamayıp ve buraya konu açıp sizlerle konuşurken yeni yeni geçiyor o göğüs ağrısı. Sinirden dilim damağım kuruyor 2.5 litre su şişesi var masamda onu dikliyorum kafaya sürekli.

Oyuna girdiğinden itibaren herkesi susturmanın bayağı yardımcı olabileceğini düşünüyorum çünkü kanser olan oyun değil oyuncular bence. İki kuruşluk eğlencenin bile içine edebiliyorlar. Üstüne soru işareti atıp dururlarsa işaretleri de sustur gitsin. Kısaca ''mute all'' yazarak herkesi susturabilirsin.

Neredeyse 1 yıllık oyuncuyum, 1 kez bağırdığımı hatırlamıyorum. Dereceliye arkadaşlarım ile giriyorum, yoksa normal giriyorum. Ben elimden geleni yaparım kazanıp kazanmamak önemli değil benim için. Sinirlenen kişilerin sorunu oyunu çok ciddiye almaları. 1 kez ama 1 kez LOL'u eğlenmek için oynasalar artık çok sinirlenmediklerini görecekler. Yani kısacası oyunları çok ciddiye almayın, hayatınızın bir parçası yapmayın. Eğlenmek için oynayın :)

Bi' dil altı hapı al bari🤣 Bence sil direkt oyunu hiç girme acaba diyerek. Ben o hatayı yapmıştım çünkü:)
E bi oyun öner bu tarzda onu oynayayım bari :) Korku oyunu falan olmasın sakın, ben ağzımın payını aldım Residen Evil 2 Remake' deki Lickler' lardan. Güya sese duyarlı saldırıyorlar. Ulan hayvan başımda bekliyor adım atayım diye kör ayağına yatıyor bide.

oyun öner bu tarzda onu oynayayım bari
Age of Empires 2 al. En güzeli. Elit tayfa oynuyor onu artık:) Dota 2 bir tık daha az küfürlü belki o olabilir. Yani ne tarz istiyorsun onu bilmiyorum tam. Sniper Elite serisine bakabilirsin senaryolu olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı