Çözüldü LoL'de sıralı maçlar açılacak olan rankı etkiler mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArdaAhmet

Decapat
Yer
Denizli
TR’den sıkılıp EUW sunucusunda bir hesap açtım bakalım burada hangi ranka çıkabiliyorum diye. 30 level olmaya çalışıyorum, şu anda 20 level oldu fakat biraz sıkıldığım için biraz troll pickler atıyorum ve arkadaşlarım da oynamayı bilmediği için kaybediyoruz çoğu maçı. Bu kaybettiğim maçlar dereceli açılınca rankı etkiliyor mu?

Çözüm
Evet etkiliyor. Başlangıc elonuzu belirlemede. Örnek olarak 30 lvl hiç normal oyun oynamamış bir hesap ile 10 normal maç oynayıp en az 6-7 tanesini kazanırsan silver 2 veya 3 başlıyorsun. Yenilgi ve kda ların düşerse ona göre başlayacağın eloda düşüyor, bronze veya iron başlama ihtimalinde var.
Yanlış bilgi: https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/en-us/articles/4405783687443-Placements-Promotions-Series-Demotions-and-Decay
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet etkiliyor. Başlangıc elonuzu belirlemede. Örnek olarak 30 lvl hiç normal oyun oynamamış bir hesap ile 10 normal maç oynayıp en az 6-7 tanesini kazanırsan silver 2 veya 3 başlıyorsun. Yenilgi ve kda ların düşerse ona göre başlayacağın eloda düşüyor, bronze veya iron başlama ihtimalinde var.

Çözüm
Evet etkiliyor. MMR oranına yansıyor. Örnek olarak 30 seviye hiç normal oyun oynamamış bir hesap ile 10 normal maç oynayıp en az 6-7 tanesini kazanırsan Silver 2 veya 3 başlıyorsun. Yenilgi ve KDA'ların düşerse ona göre başlayacağın eloda düşüyor, Bronze veya iron başlama ihtimalinde var.

Hocam ortalamanın üstünde oynadığım için sanırım daha demin karşıma sıralı maçta plat 3 adam geldi. Normalde gümüşler bile gelmiyor, fresh hesap olduğunu anlayıp buna göre atmış olabilir mi? Yoksa sadece şans mı?

Hocam ortalamanın üstünde oynadığım için sanırım daha demin karşıma sıralı maçta plat 3 adam geldi. Normalde gümüşler bile gelmiyor, fresh hesap olduğunu anlayıp buna göre atmış olabilir mi? Yoksa sadece şans mı?
Her oyun tipinin MMR'ı kendine has. Benim de ARAM'da karşıma gelenler hep daha iyi seviye oyuncular oluyor, Zümrüt altı oyuncu yok ancak son 5 6 yıldır bir adet bile dereceli atmadım. Sıralıda iyiysen sıralı seçimde karşına gelenler daha iyi olur, bunun Ranked ile alakası yok.

Belli bir seviyeye geldikten sonra normal oyunlarda karşınıza çıkan rakipler şans, fakat 30 lvl olup ilk ranked maçınızı attığınızda yerleşeceğiniz elo oynadığınız normal oyunlarla bağlantılı.

Her oyun tipinin MMR'ı kendine has. Benim de Aram'da karşıma gelenler hep daha iyi seviye oyuncular oluyor, zümrüt altı oyuncu yok ancak son 5 6 yıldır bir adet bile dereceli atmadım. Sıralıda iyiysen sıralı seçimde karşına gelenler daha iyi olur, bunun ranked ile alakası yok.

Anladım belli oluyor zaten ilk başlarda bot gibi adamlar atıyordu şimdi çoğu TR'deki Gold'lardan daha iyi.

Her oyun tipinin MMR'ı kendine has. Benim de ARAM'da karşıma gelenler hep daha iyi seviye oyuncular oluyor, Zümrüt altı oyuncu yok ancak son 5 6 yıldır bir adet bile dereceli atmadım. Sıralıda iyiysen sıralı seçimde karşına gelenler daha iyi olur, bunun Ranked ile alakası yok.
MMR yi yükseltip düşürmez, fakat yerleştirme maçlarını oynarken ilk yerleştiğiniz eloyu etkiliyor. son 4 senedir fresh hesap alıp kastığım için bunu söylüyorum.

MMR'yi yükseltip düşürmez, fakat yerleştirme maçlarını oynarken ilk yerleştiğiniz eloyu etkiliyor. Son 4 senedir fresh hesap alıp kastığım için bunu söylüyorum.

Hocam MMR'ı yükseltip düşürmüyorsa sıkıntı yok. Zaten yerleştirme maçlarını oynarkenki performanstan dolayı MMR'ı yükselteceğini düşünüyorum, zaten Soloq'da çok zorlanacağımı zannetmiyorum arkadaşlarımla genelde Flex oynuyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı