LoL'de Tahm Kench ile karşıya göre hangi itemleri almak daha mantıklı olur?

Tamamen tank olarak oynayacaksınız. Eşya seçimlerinde ilk eşyanız ve ayakkabınız koridordaki rakibinize göre olmalı. Diğer eşyalar içinde karşı takımda kim daha iyi durumdaysa biraz daha ona göre eşyalar seçmelisiniz.

Not: Ayakkabıyı orta oyunda değiştirebilirsiniz. Örnek vermem gerekirse; Karşınızda Renekton varsa tabii ki zırh ayakkabısı. Ama orta oyunda koridordan çıktığınızda büyü hasarı daha çok ya da kitle kontrol daha çoksa merkürün adımlarına geçmek gibi.
 
Yani 14.3 yamasına göre konuşacak olursak karşıda hard ap varsa (syndra, leblanc gibi burst ap) Kaenic Rookern + Merkür kombosu yapmanız lazım. Aynı şekilde Hard ad melt karakterler varsa (twitch, jinx, varus gibi) Randuin + Frozen Heart kombosu yapmanız lazım. Eğer hard ad'lerin olduğu oyunda hard ap yoksa steelcaps çekip hasar yemeden rahatça kesersiniz. Bu eşyaların yanına Titanic hydra ekleyin. Karşıdaki sustain'e göre anti-heal olarak thornmail almalısınız. Progressive ap karakterler varsa hwei, brand veya malzahar vb. (uzun süre ap vuran) Force of Nature kesinlikle alınmalı.
 
Hangi şampiyon için olduğunu söylememişsiniz.

Pardon Tahm Kench ile demişsiniz. Matchup'ı Tahm Kench sandım.
Genellikle her zaman ilk item olarak Çelik Yürek. Ardından Günateşi Kalkan ve karşıya göre AD ise Çivili Zırh, AP ise Kutluyas Rukern. Eğer AD-AP karışık ise Jak'Sho alıyorum.
 
Heartsteel core eşyası Kench'in. Diğer eşyaları doğru dizmek önemli.

Lane'de strong side oynuyorsanız asla ayakkabıyı bitirmeye çalışmayın core item'e rushlayın. Weakside için ise tam tersi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı