LoL'de taşıyıcı Hero önerisi

larenno

Hectopat
Daha fazla  
ADC ve SUP denedim en fazla altına kadar çıktım gerisi olmuyor arkadaşlar feeder mi dersin AFK mi dersin hepsi gelmeye başladı ADC ve SUP artık etkisiz kalıyor çünkü ikisi de takıma çokça bağlı Hero'lar.
Amacım gerekirse 1V5 2V5 3V5 atabilen Hero'ları oynamak koridor fark etmeksizin.
Aklımda olanlar ormanda Bel'Veth topta Kayle.
Önerilerinizi bekliyorum.

Kayle ile taşımak zor. Aslında kolay ama sizin dediğiniz gibi tek başınıza taşımak zor çünkü late herosu olduğundan siz kasılana kadar adamlar kulelere oynarsa maç biter. Mid veya jungle taşımak için iyi bölgelerdir. Ayrıca tek başınıza oyun taşıyamazsınız öyle bir şey yok. En az sizinle beraber oynayacak 1-2 kişi daha lazım. Jungle alıp diğer koridorları kastırın ve ejderleri kaçırmamaya çalışın. Bel'Veth orman için iyi bir karakter.

Dostum eğer annenle alakalı güzel sözler sarf edilmesini istiyorsan çek Sett'i çek mordeyi üst koridora git ya da illoi ve Heimerdinger'de olabilir bunları çek hiç zor değiller ama annenin kulakları çınlamasın isterim o yüzden jg de Wukong öneririm.

Dostum öyle yapacaksa Rammus alsın orta doğu ve balkanların en kolay jg si kendisi.

Katarina, Master Yi, Darius, Nasus, Kassadin, Kayle şimdilik bunlar geldi aklıma

dostum jung mainliorsun ve takımına gelen adamların son maçlarına bakıp en iyi kim oynuyorsa onu campliyip maçı taşıyorsunuz

Dostum öyle yapacaksa Rammus alsın orta doğu ve balkanların en kolay jg si kendisi.
Konumuz kolaylık değil dominantlık. Rammusla maç taşıman zor eğer bot kötüyse mid de gelmezse ejderleri bile alamazsın doğru dürüst. En fazla çok kasılıp ölümsüz olursun ama takımda yine hasar çıkartıp destekleyen olmazsa sonuç hüsran olacaktır. Hem güçlü hem de düşürülmesi zor bir karakter seçmek istiyor.

Haklısın maç taşıması zor çar ama kazandırır kolayca etkili gangler atıp 0 2 adamı 10 3 yaptığımı bilirim karşı Full ad ise cezalarını direk çektiriyor.

Bu arada ilk önerimde dikkat edersen Sett illoi heimer ve morde önermiştim hem kolaylar hem de güçlü aynı zamanda oyundan düşürmesi zor Hero'lar. Rammus'u eğer gang atıp takıma taşıtacaksa diye önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…