Çözüldü LoL'de unkown Player hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Utku Satun

Decapat
Daha fazla  
LoL'e girerken ismimin <unknown player> olduğunu gördüm. Önce internetimle ya da bilgisayarımda sorun olduğunu düşündüm ve modemi resetledim, bilgisayarımı yeniden başlattım ve hiçbir şey değişmedi. Forumlarda araştırdım, videolar izledim ve yine değişen bir şey olmadı. En son çare bilgisayarıma format attım ve yine değişmedi. Sonrasında farklı bir hesabıma giriş yaptım ve sorun olmadı, sorun hesabımdaydı. Bir sürü ticket attım fakat düzgün bir cevap almadım sürekli yetkililer hesabımı 3-4 gün boyunca inceleyecek deniyor fakat değişen bir şey olmuyor. Ban yediğimi düşündüm ama ban yediğime dair ne bir uyarı ne de bir e-posta aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-10 140736.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-10 140736.png
    51,5 KB · Görüntüleme: 233
Çözüm
İnanılmaz, çok bir şey kalmadı 2 3 yıla serverlar sinek avlamaya başlar. İçeride ki kitle zaten vasattı. Forumda eylül 2024 de biri ilk defa ban yemiş 14 gün sonra açılmış 2. ban permaymış. Muhtemelen açılır BROM senin ki (benim de ilk defa başıma geliyor)

Benim ban açıldı girebiliyorum şu an.
LoL'e girerken ismimin <unknown player> olduğunu gördüm. Önce internetimle ya da bilgisayarımda sorun olduğunu düşündüm ve modemi resetledim, bilgisayarımı yeniden başlattım ve hiçbir şey değişmedi. Forumlarda araştırdım, videolar izledim ve yine değişen bir şey olmadı. En son çare bilgisayarıma format attım ve yine değişmedi. Sonrasında farklı bir hesabıma giriş yaptım ve sorun olmadı, sorun hesabımdaydı. Bir sürü ticket attım fakat düzgün bir cevap almadım sürekli yetkililer hesabımı 3-4 gün boyunca inceleyecek deniyor fakat değişen bir şey olmuyor. Ban yediğimi düşündüm ama ban yediğime dair ne bir uyarı ne de bir e-posta aldım.
Bende oyunu birkaç defa kapatıp açınca düzeldi, bir deneyin isterseniz.

İnanılmaz, çok bir şey kalmadı 2 3 yıla serverlar sinek avlamaya başlar. İçeride ki kitle zaten vasattı. Forumda eylül 2024 de biri ilk defa ban yemiş 14 gün sonra açılmış 2. ban permaymış. Muhtemelen açılır brom senin ki (benim de ilk defa başıma geliyor)

İnanılmaz, çok bir şey kalmadı 2 3 yıla serverlar sinek avlamaya başlar. İçeride ki kitle zaten vasattı. Forumda eylül 2024 de biri ilk defa ban yemiş 14 gün sonra açılmış 2. ban permaymış. Muhtemelen açılır BROM senin ki (benim de ilk defa başıma geliyor)

Benim ban açıldı girebiliyorum şu an.

Çözüm
Ban yemiş olabilirsiniz, oyuna güncelleme gelmiştir ve o yüzden Client'iniz sıkıntı çıkarıyor olabilir, internetinizde sıkıntı olabilir bu durumda modemi kapatıp açın veya bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bu 4 sorundan biri olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı