Bende çok rahatsızdım. EUW'daki hesabımı Altın ligine kasıp bırakacaktım, ama Honor seviyesi 1 idi. Bende bıraktım, TR'de smurf olan ama oynamadığım hesaba geçtim.
Tek çifti 2/8 gibi rezalet bir şekilde bitirdim. Bütün toxicler ve feederları özenle takımıma verdi.
Daha sonra Flex girdik, Gümüş 2 başladım ilk 10 maçın sonunda. Bu hesabın Honor'u 2 olduğu için ödül alabilecektim.
Sürekli 4 kişilik takımlara 5. olarak oynadım. Bazılarını ekledim. Şuan Altın 1 66 LP'yim. Plata kadar hiç zorlanmadan çıktım.
Çünkü 5 kişi iletişim içinde olduğu için, taktik ve strateji uygulayabiliyoruz. Üstelik Amumu jungle oynuyorum.
Altınım ama 25 LP gelip 5 LP kırıyor. Takıma ve karşıya Plat ağırlıklı takım atmasına rağmen, sürekli egoist adamlar geldiği için yine tek başıma Flex girmiyorum. Her gün 3-4 maç atıyorum. Full win. Kaybettiklerim de tek başıma girdiğim maçlar.
LoL 5 kişilik bir takım oyunu. 1 kişilik değil. 2 kişi girsen bile, diğer 3 kişiyi taşımak zor. En iyisi Flex. Gir 5 kişi. Herkes iletişim halinde. Mis.
@Frxeon isteyen çar dener, chill takılır.
Herkes mükemmel, try-hard olacak diye bir şey yok. Benim gibi, 5 preyle esnek girersen gir. 5 kişi full try hard.
Böyle olunca benim takımıma gelmesi gereken feederlar karşıya gidip karşı takımın huzurunu bozuyor. Ff atıyorlar.