LoL'deki kitle neden böyle?

Sezon 5'ten beri oynuyorum. 1 yıldır çok az oynadım 1-2 aydır hiç oynamıyorum. Sebebi kitle değil oyun içerisinde beraber girdiğim arkadaşlarıma bile toxiclik yapmam. Ve bunu elimde olmadan yapıyorum.

1-2 sene öncesine kadar böyle değildim. Geçmişte oynarken takımımdaki kişileri umursamaz 1V9 oynamaya çalışırdım, çok konuşan varsa mutelerdim, 2-3 lose art arda almadan kesinlikle toxic olmazdım. 2-3 sezon Master elo civarı oynadım. Ama oyun kazanmak için bireysel yetenek işe yaramaz oldu ve rakip hataları azaldı.(oyuncular mal olsa da 100 kez aynı şeyleri görünce öğrendiler) takım oyunu çok fazla ön plana çıktı. Ve ben artık kendi başıma yetersiz kaldım, takım hataları daha çok gözüme çarpmaya başladı ve kendimi toxiclikten alıkoyamamaya başladığım için bıraktım.

Kısacası benim tespitim, oyun sizi otomatikman toxic olmaya itiyor ya da kazanma hırsınız yok veya kötü bir oyuncusunuz.

Sistem gereksinimleri düşük TR sunucusu açılmasaydı hala oyun cillop gibiydi
5 dakika önce West sunucusunda R.U.R.F'tan çıktım. Ne mi oldu? Takımımdaki Lee Sin oyun başından sonuna kadar flame attı. Sunucunun pek önemi yok ama TR bu konuda ayrı bir çöp yuvası denilebilir.

Evet bu da bir gerçek. Bakın ben uzun yıllar ranked oynamadım, sadece zevkine maç attım. Son 1 yıldır falan düzenli oynuyorum ranked. Geçen sezon plat oldum bıraktım yine. Fakat şöyle söyleyeyim, o kadar çok takım oyununa bağlı bir oyun ki. Geçen bir maçta 1 quadra, 1 penta ve sayısız çok kill aldım tek başıma. O maçı kaybettim. Yani istediğim kadar tryhard ve iyi oynayayım, imkanı yok eğer takımım kötüyse kazanamıyorum. Bu benim mentalimi aşırı düşürüyor. Ya sırf kuşları aldım diye bilerek besleyen jungle gördüm. Mavi lazım mavi aldım diye oyun satan gördüm. Anlatamam ya daha neler neler.

Kankacım oyuna yeni başlayanlar bakıyor diğerleri küfür ediyor rahat rahat hiçbir şey olmuyor sonra kendileri de ediyor bana göre bu durum böyle.

Riot Games oyuncu sayısı yüksek gözüksün diye ban atmıyor. Oyunuma Flamer'dan tut milli ve dini değerlere küfür eden insanlar geliyor ve oyun sonu açıklama yaparak rapor ediyorum. Banlanma bildirimi gelmedi.

Türkiye sunucusu aşırı kanser en ufak hatan da anana sövüyorlar. EU West sunucusunda oynayabilirsiniz.

Rank maçları TR'ye göre çok daha zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…