LoL'den dava açılabilir mi?

LoL oynuyordum sabah, dedim az bir şey eğleneyim. Klasik LoL takımıma bir şahıs geldi. Ben skilleri falan tutturamıyorum bayağı "flame" attı. Ben de çabuk sinirlenen biriyim, ağır sözcüklerde bulundum. "SS aldım." falan diyor. Herhangi bir sorun olur mu? Hayatım güzel giderken boşu boşuna bir oyun için mahvolsun istemiyorum.
Kardeşim ben oyuna küfürle başlıyordum, hiçbir şey olmaz.

LoL oynuyordum sabah, dedim az bir şey eğleneyim. Klasik LoL takımıma bir şahıs geldi. Ben skilleri falan tutturamıyorum bayağı "flame" attı. Ben de çabuk sinirlenen biriyim, ağır sözcüklerde bulundum. "SS aldım." falan diyor. Herhangi bir sorun olur mu? Hayatım güzel giderken boşu boşuna bir oyun için mahvolsun istemiyorum.

1.Bende Öyle sinirleniyorum ama sövmekten vazgeçiyorum ama zor
2. LoL yüzünden dava açılmaz alttarafı küfür ettin diye ne olacak
3.Adam ne açıklayacak dava açtıysada adam bana küfür etti deyip anaokulu çocuğu mu olacak
Başka ne yaptın küfür ettikten sonra ona bağlı o anki sinirle

En az 4-5 seni dava edeceğim dendi bana, hiçbir şey olmadı.

Kanka Bebeler onlar be Takılma sen onlara en az yaş kitlesi 5-6

Dava açılabilir, bu kadar korkuyorsan neden küfür ediyorsun?

Normal değil mi sence adamdan korktuğumdan değil aslında olayın aslı ben başlatmadım ilk ailevi değerkeri karıştırdığı için herkesinde olduğu gibi aile kırmızı çizgidir benim de yaşım o kadar büyük değil ne yapacağımı bilemedim yani.

Kardeşim ben oyuna küfürle başlıyordum, hiçbir şey olmaz.

Tamamdır sağ olasın.

1.bende öyle sinirleniyorum ama sövmekten vazgeçiyorum ama zor.
2. LoL yüzünden dava açılmaz alttarafı küfür ettin diye ne olacak.
3.adam ne açıklayacak dava açtıysada adam bana küfür etti deyip anaokulu çocuğu mu olacak.
Başka ne yaptın küfür ettikten sonra ona bağlı o anki sinirle.

Kanka bebeler onlar be takılma sen onlara en az yaş kitlesi 5-6

Ya kanka aslınsa ırkçı bir kelime değil ama ırkçı bir kelimede bulundum o an gerçekten aklıma geldiyse yazdım normalde böyle bir insan değilim lolüde sileceğim zaten psikolojime iyi gelmiyor artık.

Dine ve hükümete küfürler etmediğiniz sürece bir sorun çıkmayacaktır. Her gün benzer bir olay yüzlerce kez yaşanıyor. Ama oyunda sanırım SS ile sizin ban yemenize sebep olabilir belli bir süre.

Karşımdaki şahıs dini küfür ile başladı konuya.

Olmaz merak etme.

Açsa Twitter da konu olur oda bunu kaldıramaz geri çekilir zaten hahahaha.

Çok zor hocam kimse o kadar uğraşmaz bende LoL oyuncusuydum o tipler sizi korkutarak aşağılamaya çalışır sizde çabuk sınırlenıyosanız mute atın geçin.

Bu oyunda dava edilmek için bence birinin aile bilgisini falan chate atmak lazım. Maksimum yani.

SS aldım diyorsa reportlar yani ondanda en fazla ban yersiniz ne dediniz adama tam bilemiyorum şimdi.

Normal değil mi sence adamdan korktuğumdan değil aslında olayın aslı ben başlatmadım ilk ailevi değerkeri karıştırdığı için herkesinde olduğu gibi aile kırmızı çizgidir benim de yaşım o kadar büyük değil ne yapacağımı bilemedim yani.

Tamamdır sağ olasın.

Ya kanka aslınsa ırkçı bir kelime değil ama ırkçı bir kelimede bulundum o an gerçekten aklıma geldiyse yazdım normalde böyle bir insan değilim lolüde sileceğim zaten psikolojime iyi gelmiyor artık.

Karşımdaki şahıs dini küfür ile başladı konuya.

Dava durumunda sende kendisinin sözlerinin incelenemesini istersen dava tersine döner.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı