LoL'den dava edilebilir miyim?

Şu zihniyetten bir kurtulsanız mı artık? Her dava konusunda davacıyı neden "velet" olarak nitelendiriyorsunuz?

9 yaşında olduğunu nereden biliyorsunuz?
Akıl yaşı 9 gibi. Bu arada davacıyı "velet" olarak tanımlamamızın sebebi ise hiçbir sözü anlamayıp dOwA eTtİm demesi yüzünden.

Şu zihniyetten bir kurtulsanız mı artık? Her dava konusunda davacıyı neden "velet" olarak nitelendiriyorsunuz?

9 yaşında olduğunu nereden biliyorsunuz?

Konuyu açan 2006'lı olduğu için 2007 liler velet oluyor

Eki Görüntüle 1152974

Konuyu açan 2006'lı olduğu için 2007 liler velet oluyor

Yaşımın ufak olduğunu zaten kabul ettim. Hatalı olduğumu da kabul ettim. Sadece fikri olan insanlardan bir şeyler dinlemek için konu açmak istedim. Size ve forumdakilere karşı bir saygısızlık ettiysem affola. Orada yazan gerçek doğum tarihim değil, 16ya gireceğim yakında.

Ben size kızmıyorum, ben size dava açacağını söyleyen kişiyi linçleyenlere kızgınım. Sizin de söylediğiniz gibi hatalı olan sizsiniz, karşınızdaki size hakaret etmeden, dava açacağını söylemiş muhtemelen yalan söylemiş ama daha fazla hakaret etmemeniz için söylemiş olabilir. O da size aynı şekilde küfür etse daha mı iyi olacaktı, sabahtan beri sırf küfür etmeyip dava açacağını söylediği için o kişiye demediklerini bırakmamışlar.

Hiçbir şey olmaz. Ayrıca insanlara küfür etme hakkın yok, o yüzden keşke başına bir şey gelseydi de dersini alsaydın. Senin gibiler o oyunu oynanmaz hale getirdi.

Hiçbir şey olmaz. Ayrıca insanlara küfür etme hakkın yok, o yüzden keşke başına bir şey gelseydi de dersini alsaydın. Senin gibiler o oyunu oynanmaz hale getirdi.
Oyuna 4 defa başladım hepsinde de daha ilk maçımda hayatımda duymadığım küfürler öğrendim, oyun güzel ama kitlesi bence gerçekten rezalet. Oyuna ilk başladığımda kolay olduğu için Master Yi diye bir karakter aldım. Anında küfürler havada uçuşmaya başladı halbuki insta-lock da atmamıştım. Oyuna gerçekten güzel bir güncelleme gelip küfür edenler ban yerse bence tadından yenmez oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…