UltraViolent
Hectopat
Daha fazla
Linç.
Şu zihniyetten bir kurtulsanız mı artık? Her dava konusunda davacıyı neden "velet" olarak nitelendiriyorsunuz?Davacı: XxprobabaxX
Davalı:darktrap3
9 yaşında olduğunu nereden biliyorsunuz?Herkes League of Legends oynarken küfür ediyor. 9 yaşındaki bir çocuğun dava açacağını sanmıyorum.
Akıl yaşı 9 gibi. Bu arada davacıyı "velet" olarak tanımlamamızın sebebi ise hiçbir sözü anlamayıp dOwA eTtİm demesi yüzünden.Şu zihniyetten bir kurtulsanız mı artık? Her dava konusunda davacıyı neden "velet" olarak nitelendiriyorsunuz?
9 yaşında olduğunu nereden biliyorsunuz?
Şu zihniyetten bir kurtulsanız mı artık? Her dava konusunda davacıyı neden "velet" olarak nitelendiriyorsunuz?
9 yaşında olduğunu nereden biliyorsunuz?
Davayı açan kişinin takma adı: 2007 diye 2007 yılında mı doğmuş oluyor?
Yaşımın ufak olduğunu zaten kabul ettim. Hatalı olduğumu da kabul ettim. Sadece fikri olan insanlardan bir şeyler dinlemek için konu açmak istedim. Size ve forumdakilere karşı bir saygısızlık ettiysem affola. Orada yazan gerçek doğum tarihim değil, 16ya gireceğim yakında.
Oyuna 4 defa başladım hepsinde de daha ilk maçımda hayatımda duymadığım küfürler öğrendim, oyun güzel ama kitlesi bence gerçekten rezalet. Oyuna ilk başladığımda kolay olduğu için Master Yi diye bir karakter aldım. Anında küfürler havada uçuşmaya başladı halbuki insta-lock da atmamıştım. Oyuna gerçekten güzel bir güncelleme gelip küfür edenler ban yerse bence tadından yenmez oyun.Hiçbir şey olmaz. Ayrıca insanlara küfür etme hakkın yok, o yüzden keşke başına bir şey gelseydi de dersini alsaydın. Senin gibiler o oyunu oynanmaz hale getirdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.