Yani bir sorun olmadığını anladım. Esas sorum lolden hiçbir şekilde ismimi bilmiyorken nasıl panel yapabilir? Mailini bulayım şunun yazmıştı chate. Nasıl bulabilir?Panel yapamaz eskisi kadar rahat değil artık o işler. Evinize kargo vs gelirse kargoyu kimin adına getirdiklerini falan sorun siz değilseniz şikayet edin. Çok bir sorun olmaz bana da çok yapan olmuştu bir halt olmuyor sonucunda
İsmim babacupra oyunda. Instagram falan istedi yook dedim. Hicbirseyimi paylasmadim.Kişisel bilgilerini paylaşmadıysan (ad soyad vb.) Hiçbir şey olmaz.
Değerli mesajın için teşekkür ederim.Bir halt yapamaz, havlayan köpek ısırmaz.
Hiçbir şey yapamaz kuru tehdit seni korkutmaya çalışıyor.Yani bir sorun olmadığını anladım. Esas sorum lolden hiçbir şekilde ismimi bilmiyorken nasıl panel yapabilir? Mailini bulayım şunun yazmıştı chate. Nasıl bulabilir?
İsmim babacupra oyunda. Instagram falan istedi yook dedim. Hicbirseyimi paylasmadim.
Değerli mesajın için teşekkür ederim.
Rica ederim.Yani bir sorun olmadığını anladım. Esas sorum lolden hiçbir şekilde ismimi bilmiyorken nasıl panel yapabilir? Mailini bulayım şunun yazmıştı chate. Nasıl bulabilir?
İsmim babacupra oyunda. Instagram falan istedi yook dedim. Hicbirseyimi paylasmadim.
Değerli mesajın için teşekkür ederim.
Az erkek adam olalım dimiHiçbir şey yapamaz kuru tehdit seni korkutmaya çalışıyor.
Değerli yorumun için teşekkürler.Merak etme hiçbir şey yapamaz.
Değerli yorumun için teşekkürler.
Biri bana LoL oynarken küfür etti. Sonrasında Allah'a peygambere küfür etti. Bana sonrasında panelden bakacağım falan dedi. 1 saattir hiçbir şey olmadı. Başıma böyle olay gelmişti ama LoL'den nasıl panel bakabilir? İsmim falan oyunda yok nickname var. Bir şey olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.