Lol yüzünden bilgisayarını parçalayan bir arkadaşım vardı. Eski notebook'unu sırf ping çıktı diye sert bir şekilde vurup anakartını çatlatmış sonra açılmadığını görüp daha da delirip parça parça etmişti notebook'u. Benim en yakın arkadaşım olduğu için parasının olmadığını bile bile anakart, psu, ram, işlemci parasının %60'ını vererek zorla sistem toplattım (Zorla dediğim fikir olarak değil para olarak zorla). Topladığım bilgisayarda sadece bir şart koştum: Asla Riot oyunları oynanmayacak, açılmayacak, yüklenmeyecek. (Bunun sebebi Riot oyunları kötü olduğu için değil, onu kısıtladığı için. Başka bir oyun firması veya oyun olabilir.) Koşulunu koştum. Ailesine zorla 12 ay taksitle ekran kartını aldırabildi. Monitör, klavye, mouse ve kulaklık ödünç verdim. Sistemini topladım. Indie ve 2A oyunlarla tanıştırdım. Oyun dünyasını takip etmeye başladı. Hayatı kurtulmuştu (Oyun çeşitliliği ve bakış açısı olarak).Mutluydum. Bir insanı o çukurdan kurtarabildiğim için. O yüzden "Bende RDR2 oynayacak sistem yok ya" demek çözüm değil. Her oyun farklı bir güzelliği var, sadece dene olacağından eminim. Bilgisayar başında geçirdiğin zamandaki zevk ve yeni maceralara atılma duygusu artacaktır.