LoL'e başlanır mı?

Hayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?

Başlanırda bağımlı olursan sıkıntı.

Hayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?

İnan bana LoL o kadar sığ ve çeşitlilik olmayan bir oyun ki. Eğer MOBA'ya başlayacaksanız DotA 2'ye başlayın derim. Yapılacak ve öğrenilecek çok şey var.

Başlama başlayacaksan bile tr serverinde hesap açma tevsiyelerim bu yönde ama hiç başlamasan daha iyi

Başlanmaz. Ha ben kanser olup kolay yoldan bu zalim dünyadan göçmek istiyorum dersen düşünülebilir...

Bu tür oyunları seviyorsan başlanır. Bence güzel oyun.

Ya abi küfür edeceğim ama edemiyorum. LoL'e neden sigara muamelesi yapılıyor? Gerçekten deliriyorum ya LoL bir oyun, ilgini çekiyorsa gir oyna ya. Nedir yani ilgi çekmeye falan mı çalışıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…