LoL'e başlanır mı?

Hayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?
hani bende denedim fakat kurtuldum bak oynarsın hoşuna gider hadi bir rank maçına giriyim dersin yavaş yavaş hayatın çökmeye başlar

hani bende denedim fakat kurtuldum bak oynarsın hoşuna gider hadi bir rank maçına giriyim dersin yavaş yavaş hayatın çökmeye başlar
Hocam oyunları takan insan değilim. VALORANT'da öyleyim mesela. Rank düşsem geri çıkmak için çıldırmam yani.

Hocam oyunları takan insan değilim. VALORANT'da öyleyim mesela. Rank düşsem geri çıkmak için çıldırmam yani.
Yani birde üstüne o küfürler var bir kötü hareket yaptığın zaman küfüre aliskinsan arada bir oyna

Kendimi bildim bileli dayım bilgisayardan kalkmaz. Misafirlikte bir selam bile vermez. LoL'den başka oyun oynadığını görmedim. Zamanının %90'ını LoL başında geçiriyor. Bitkisel hayat anlayacağınız.

Hayatımda PC'den hiç MOBA oynamadım. Sadece telefondan Arena of Valor ve Mobile Legends oyanımıştım. Onu da pek anlamamıştım, paldır küldür oynamaya çalışıyordum. Sizce LoL'e başlanır mı?

Zaten mllb yi oynayamiyorsan LoL'ü hiç oynayamazsın mllb en basiti zaten.

LoL'e başlamanızı tavsiye etmem. Genel olarak oyuncu kitlesi kötü ve her oyun sinir olma ihtimaliniz de yüksek. Sistem gereksinimi düşük olan oyunların genel kaderi bu maalesef. Sistem gereksinimi düşük ve oynaması ücretsiz olduğu için herkesin erişebildiği bir oyun ve genel olarak da sabit, iyi bir kitlesi yok. Ne yaptıkları belli değil. Hayatta belli başarı elde edemeyip bu oyun üzerinden o ezikliğini gidermeye çalışan birçok kişi de var. Bu sebepten bu oyuna hiç bulaşmamanızı tavsiye ediyorum.

Bu oyun hayatımdan 4 yıl çaldı oynadığıma çok pişmanım (2017-2020) gençliğimi heba ettim. Son yıllarda neyse ki bu oyundan kurtuldum. Bu oyun zaten artık eskimiş bir oyun oyuncusuda her gün eriyor. Kendi hayatınıza değer veriyorsanız sakın başlamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…