LoL'e başlanır mı?

@ThePenthoss ciddi sayıda gene de aktif olarak oynayanı var. Oyunun eskidiğini söylemek doğru olmaz. Sürekli ve sürekli güncelleniyor, farklı farklı şeyler yapılmaya çalışıyor. Gene de oyuna başlamak için sebep değil. Sadece bu iki yazınız için bunu belirtmek istedim. Şöyle de bir gerçek var ki LoL kolay kolay bitecek oyun değil. Yıllardır bunu diyorlar, ne hikmetse bir türlü bitmedi :D

@ThePenthoss ciddi sayıda gene de aktif olarak oynayanı var. Oyunun eskidiğini söylemek doğru olmaz. Sürekli ve sürekli güncelleniyor, farklı farklı şeyler yapılmaya çalışıyor. Gene de oyuna başlamak için sebep değil. Sadece bu iki yazınız için bunu belirtmek istedim. Şöyle de bir gerçek var ki LoL kolay kolay bitecek oyun değil. Yıllardır bunu diyorlar, ne hikmetse bir türlü bitmedi :D

LoL zaten bitti helvasını yiyorlar o Valorant'tan sonra oyunun yüzüne bile bakmıyor Riot sana göre bir oyunun TR serverinde 10k oyuncusu olunca bitmiyor. Yok öyle bir şey bu oyuna en son item Update attılar bir tek o iyiydi onun dışında oyuna ne kadar iyi bir Update attılar? Hep kostüm çıkarıyorlar hep birbirinin aynısı karakterler çıkarıyorlar. YouTube TR de LoL içeriği öldü sen ne diyorsun be abi. Şuanda ise suyunu çıkarıp steamde 100-300 liraya lolün hikayeli oyunlarını satıyorlar.

LoL sadece TR sunucusundan ibaret mi? :D Bir oyunu bir sunucusuna göre öldü ya da ölmedi şeklinde değerlendirmeniz de güzelmiş.

LoL sadece TR sunucusundan ibaret mi? :D bir oyunu bir sunucusuna göre öldü ya da ölmedi şeklinde değerlendirmeniz de güzelmiş.

Konuyu hep farklı yerlere çekiyorsunuz. Benim ağzımdan ne zaman LoL TR sunucusundann ibaret dedim? Yama Update'ler ve Steam'de çıkarttıkları oyunlara söylediklerimi cevaplayamamışsınız hep açık kalmış söylemlerimi cevaplıyorsunuz. Öncelikle bir oyunun ölü olduğunu eski oyuncu sayısı ve yeni oyuncu sayısına bakarak gayet net söyleyebilirsin 2014 ve 2017 lolüyle 2020 2023 LoL'ü aynı popülerlikte mi? Benim TR sunucusunda 10k oynanıyor diye yaşıyor sanıyorsunuz dediğim yerde şunu söylemek istiyordum bu oyun eskiden TR serverinde kesinlikle en az 150k oyuncusu vardı şimdi yanına bile yaklaşamıyor şu anda CS:GO 1 milyon oynanıyor aylık birden 50k ya düşse siz bu oyuna yaşıyor mu derdiniz sonuçta gene maç buluyor bir şekilde ama community si ölür değil mi içerik azalır. TR sunucusundan örnek vermemin sebebi belli Türk oyuncuların çoğu elbette TR serverinde oynadığı için olabilir mi EUW oynarım diyorsan samimiyetin pek olmadığı pingin arşa çıktığı bir serverda oynayacaksınız. Eskiden TR serverinde insanlarla sohbet edebiliyordun güzel bir şekilde şu anda ise kitlenin ölmesi oyunun daha sıkıcılaşmasına neden oluyor. Bana lütfen bu oyunun avukatlığını yapmayın sizin hakkınızda kötü düşündüğümü düşünüyorsanızda özür dilerim tartışmayı seviyorum sadece.

@ThePenthoss oyunun avukatlığını yapmıyorum. Örneği Türkiye sunucusu üzerinden verdiniz, ben de Türkiye sunucusu üzerinden cevaplıyorum. Her oyunun popülerliğini kaybettiği zaman illaki olacak da bu oyunun ölü olup olmadığını göstermiyor. Oyunu gene oynayan belli bir kitle var ve oyunun ayakta kalmasına da yardımcı oluyor. Genel olarak herkesin oynadığı oyun ve oyunu bırakanlar da bir şekilde oyuna geri dönüyor? Sizce neden? Oyun bir şekilde kendini sürekli oynatıyor. Elde istatistik veriler olmadan net konuşmak zor da bir oyuna karşı bakış açısını değiştirmenizi tavsiye ederim. Siz oyunu sevmiyorsunuz diye oyun da ölü olmuyor ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı