LoL'e başlanır mı?

Acı çektiğimin farkındayım fakat bir şeyler bana çekici geliyor ve oynuyorum. Dota deneyin beğenmezseniz LoL'ü West'te oynayın.
TR'den farklı serverlara nasıl geçebiliriz
Market sekmesinden hesap ayarları kısmından RP ile geçiş yapabilirsiniz.
 
Peki değer mi ?
Eğer TR sunucusunda oynayacaksan adam gibi kişilerle oynamak için en az altın kümelerle oynaman gerek. League of legends' ı bir zamandan sonra eğer iyi oynamaya başlarsan bağımlılık yapar. Bırakmak için kötü oynaman yada oyundan sıkılman gerekir.
 
Bronz olupda tr sunucusuna laf edenlerden gerçekten sıkıldım artık. Gümüş 3 den sonrası normal. Bence yeteneğin varsa tr ye başla. Kanser olmak istemiyorsan bronza düşme.
 
Başlanılacak bir oyun değil. Aşırı boş bir oyun. Oyuncular ne kadar iyi ligde olursan ol kanser edecek cinsten çıkabiliyor. West demişte arkadaşlar orada Türk'ten bol bir şey göremedim ki yabancılar da ayrı moron oluyor. Küfür etmezler falan ama afk kalırlar, düzgünce uyarsan bile feedlerler
Sonrasında sildim oyunu kafam rahatladı. Pc de oldukça bir el daha atayım diye sürekli giriyorsun ne kadar saçma gelse de sildikten sonra, silene kadar süpermiş gibi geliyor. Allah belasını verisn
 
Ben abim ile haftada 1 ya da 2 defa girip, eğlencesine oynuyorum. Yok seviye atlamaydı, para kazanmaydı, şampiyon yahut kutu açmaydı falan derken, oyuna kapılıp, haftada 1-2 kez oynamak yerine, günde 5 kez oynarsan sinir krizi geçirebilirsin.

dd Karışmak gibi olmasın ama küçük bir tavsiye sadece. Yine de senin bileceğin iş.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…