LoL'e başlanır mı?

Peki değer mi ?
Eğer TR sunucusunda oynayacaksan adam gibi kişilerle oynamak için en az altın kümelerle oynaman gerek. League of legends' ı bir zamandan sonra eğer iyi oynamaya başlarsan bağımlılık yapar. Bırakmak için kötü oynaman yada oyundan sıkılman gerekir.

Bronz olupda tr sunucusuna laf edenlerden gerçekten sıkıldım artık. Gümüş 3 den sonrası normal. Bence yeteneğin varsa tr ye başla. Kanser olmak istemiyorsan bronza düşme.

Başlanılacak bir oyun değil. Aşırı boş bir oyun. Oyuncular ne kadar iyi ligde olursan ol kanser edecek cinsten çıkabiliyor. West demişte arkadaşlar orada Türk'ten bol bir şey göremedim ki yabancılar da ayrı moron oluyor. Küfür etmezler falan ama afk kalırlar, düzgünce uyarsan bile feedlerler :D
Sonrasında sildim oyunu kafam rahatladı. Pc de oldukça bir el daha atayım diye sürekli giriyorsun ne kadar saçma gelse de sildikten sonra, silene kadar süpermiş gibi geliyor. Allah belasını verisn :D

Ben abim ile haftada 1 ya da 2 defa girip, eğlencesine oynuyorum. Yok seviye atlamaydı, para kazanmaydı, şampiyon yahut kutu açmaydı falan derken, oyuna kapılıp, haftada 1-2 kez oynamak yerine, günde 5 kez oynarsan sinir krizi geçirebilirsin.

dd Karışmak gibi olmasın ama küçük bir tavsiye sadece. Yine de senin bileceğin iş.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı