LoL'e başlanır mı?

ben oynuyorum fakat lolü sevmiyorum sadece riven bütün skinleri açtığım için oynuyorum onu da

Evet burada TR sunucusunda tek bir kötülük var, oda fazla küfür kullanılması. Ama inan bana AB Batı sunucusunda ortalamaya göre yüksek bir elo diyebileceğimiz yerlere geldim. Bahsettiğim elo Platin-Elmas arası bir elo. O kadar çok seni kanser edicek insan var ki inanamassın. Sırf koridorunu ittirdin diye AFK kalanlar mı dersin. Kendini mükemmel süper bir oyuncu gibi görüp ona uymassan besleyenler mi dersin. Daha bin bir türlü sorun sayabilirim. TR sunucusunda oyunu öğrenmeye bak sen. TR sunucusunda başla. Bu sunucuda oyunu öğren eğer oyuna karşı bir ilgi duyarsan, yeteneğinde varsa TR sunucusunda da platin-elmas seviyesine geldiğin zaman kendini geliştirmek istersen ozaman AB Batıya geç. Bak dediğimiz şeyler her maç her zaman karşına gelen şeyler değil.TR sunucusunda çok edepli süper insanlarda var AB Batı sunucusunda mükemmel rekabetli geçen maçlarda var. Şahsi görüşüm TR sunucusunda başlaman.

Geç kalınmış bile ama başlanmamalı artık çünkü chatteki 12 yaş altı çocukların küfürlerine maruz kalıyor oyunu taşıyan kişi bile

lolde west diamond 4'e kadar çıktım oyunlarım bir türlü düzelmedi hep beyin özürlüler vardı bıraktım bende 3 ay sonra girdim bir baktım son 3 oyunda tam 5 tane boost var golda gümüşe düşmüşler hepsi o yüzden kardeşim lol artık oynanacak bir oyun değil ki ayrıca tr'de daha çok boost var (boost=para ile lig yükselttirip oyunu mahvedenler)
TR'den farklı serverlara nasıl geçebiliriz
markette server değiştirme olacak para ile yalnız 50 liraydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…