LoL'e başlayamıyorum

Çok hızlı bir şekilde EUW hesap açıyorsun.

Öncelikle kendinizi; solo, orman, mid, nişancı veya destek gibi hangi alanda geliştireceğinize karar vereceksiniz. Ardından bu koridorlardaki karakterleri inceleyip hangisinin elinize en yatkın olduğunu seçin. Karakter seçimini tam anlamıyla doğru yapmak için güncel sürümde hangi karakterlerin en çok tercih edildiğini göz önünde bulundurun. Atıyorum Ashe önceki yamada çok kötüyken son yamada daha iyi olabiliyor. Bundan sonra YouTube'da karakterlerin tanıtım videoları var. 3-5 video izler çözersin. İzlediğin videoların güncel olmasına yani son yamayla çekilmiş olmasına dikkat et. Sonra elini ısıtana kadar bot oyununa gireceksin. Ardından hepsini susturup oyun keyfine bakacaksın. Oynarken yanında yumruklayacak bişeyler bulundurursan iyi olur. Çok gerilmezsin.

Çok da şe yapmasak mı hocam?

Oyundur sonuçta, iki el atıp çıkmak bana daha mantıklı geliyor.Kafaya takıp bu kadar ciddiye alınırsa eğlenmek yerine kafayı yedirtir, diye düşünüyorum.
Oyunu bilmeden 1-2 el oynayıp onda da takım tarafından küfürler yiyip, oyunu silme eşiğine gelen birisinin eğlendiğini düşünmüyorum. Oyunu öğrenmek istediğini söylemiş ben de yardımcı oluyorum.

Benim de babam yok annemle babam ben küçükken ayrılmışlar köyde yaşıyorum 900liraya topladım PC mi oradan buradan parça dilendim milletten 3.5 megabit internetim var milletin 7 saate indirdiği oyunu ben 3 günü indiriyorum ayrıca sedef hastasıyım burnumda kulağımda koltuk altımda yaralarım var ne olmuş yani ben gelip millete dik dik konuşuyor muyum sinir sinir hastasıysan git tedavi ol tamammı. Ya zengin olan ya fakir ol ne olursan ol milletle dik dik konuşamazsın. sükret sağlığın var yıllardır hastalıklarla uğraşmaktan bıktım rizede yaşıyorum gitmediğim doktor kalmadı belki kanser değilim allaha şükür ama bazı eklem yerlerimdeki yaralar yürümemi bile engelliyor 8 senedir hiç bir doktor bişey krem verip yolladılar geçmedi 8 yılın sonunda kendimiz bitane krem bulduk Allaha şükür iyi geldi bende memnun değilim hayatımdan ama kimseye atarlanmaya gerek yok

Son düzenleme:

3.5 megabit internet yine iyi bende hiç yok. Geçmiş olsun inşallah şifa bulursunuz. Burası İstanbul gibi nasıl İstanbul'da her milletten insan varsa burada da her türden insan var rahat olun yani.

Soruyorum mahzur gör. Hangi parçalar sorunlu çıktı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…