LoL'e başlıyorum

Geciktin hocam indi oyun bile :D

Güzel, en azından oynamış ve denemiş oldun. Oyunun amacını ve mantığını öğren, büyük ihtimalle sıkıcı gelebilir ama 2 saatlik deneyimle oyunu anlayamazsın. Abartıldığı kadar yok kişilik bozukluğu yok TR serveri muhabbeti bir yalan. Akıl sağlığını korursun ve etkilenmezsin. Çoluk çocukça anne küfürlerine gülüp geçeceğini varsayarak Chat'i de bir şeyler öğrenmek için kullan. LoL'ün kendi YouTube kanalından aşağıya oynatma listesi bıraktım, oradan oyunu başlangıçta kavraman için güzel videolar var. Birkaç öneri:

1- İngilizce terimlere ve kelimelere alış.
2- oyunda raporlamak çok işe yarıyor, rahatsız edenleri ve olumsuz davranış gösterenleri mutlaka raporla.
3- hileye bulaşma. Hile kesinlikle affı olmayan kalıcı ceza verir ve Riot hileleri engelleme konusunda başarılı.
4- sürekli öğren. YouTube'da, forumlarda birçok bilgi var, hepsini kısa sürede öğrenemesen de öğrenmene yardımcı olur.
5- hemen 30 level olunca dereceli girme. Büyük ihtimalle başarısız olursun. Oyunu 30 levelde kavraman çok zor, sana aram modu açıldığında aram girmen çok daha rahat ve karakter, item bilgisini arttırır.

Öğretici oynatma listesi: Oynatma Listesi

Güzel, en azından oynamış ve denemiş oldun. Oyunun amacını ve mantığını öğren, büyük ihtimalle sıkıcı gelebilir ama 2 saatlik deneyimle oyunu anlayamazsın. Abartıldığı kadar yok kişilik bozukluğu yok TR serveri muhabbeti bir yalan. Akıl sağlığını korursun ve etkilenmezsin. Çoluk çocukça anne küfürlerine gülüp geçeceğini varsayarak Chat'i de bir şeyler öğrenmek için kullan. LoL'ün kendi YouTube kanalından aşağıya oynatma listesi bıraktım, oradan oyunu başlangıçta kavraman için güzel videolar var. Birkaç öneri:

1- İngilizce terimlere ve kelimelere alış.
2- oyunda raporlamak çok işe yarıyor, rahatsız edenleri ve olumsuz davranış gösterenleri mutlaka raporla.
3- hileye bulaşma. Hile kesinlikle affı olmayan kalıcı ceza verir ve Riot hileleri engelleme konusunda başarılı.
4- sürekli öğren. YouTube'da, forumlarda birçok bilgi var, hepsini kısa sürede öğrenemesen de öğrenmene yardımcı olur.
5- hemen 30 level olunca dereceli girme. Büyük ihtimalle başarısız olursun. Oyunu 30 levelde kavraman çok zor, sana aram modu açıldığında aram girmen çok daha rahat ve karakter, item bilgisini arttırır.

Öğretici oynatma listesi: Oynatma Listesi

Vay be! Bir mücit daha doğuyor galiba. Bende daha önce LoL oynamaya çalışmıştım ama gerek öğrenmesi olsun gerek dünyada yapacağım büyük çaplı değişikliklerden dolayı korkup bırakmıştım. Fakat benden cesur olanda varmış tabii, LoL oynayıp kızların bana tonlarca soru sorup beni karizmatik bulmasını isterdim fakat o iradeye sahip biri olduğumu düşünmüyorum. Son olarak bir insana LoL oynatmayı öğrettiğin için çok teşekkür ederim, efsaneler böyle doğuyor demek vay be! Şu an tarihi bir ana şahitlik ediyor olmalıyım (!)

Merhaba, LoL oynarken chati pek umursamamanı tavsiye ederim çünkü toksiklik yapmaya çalışıp moralini bozmaya çalışanlar illaki olacak. Onları hiç umursamadan oyununa bak ve her oyunda elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış kaybediyor olsanız bile. YouTube'dan LoL rehberleri de izlemeni tavsiye ederim. Faydası olur onların.

Oynayacağın 2 karakter var Teemo ve Shaco amaç insanları tilt etmek tabii buna takım arkadaslarinda dahil aliyosun cirkeflik yapıyosun insanları sinirden kudurtuyosun bundan haz alacak psikolojik sorunların varsa çok zevkli oyun yoksa hiç bulasmiyosun çünkü bu adamlar geliyor seni çileden çıkarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı