Çözüldü LoL'e gelecek Vanguard'da custom skinler ban sebebi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raiie

Centipat
Katılım
11 Aralık 2022
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Riot Vanguard custom skinlerden dolayı ban atar mı? Bir yerde ban sebebi olmadığını görmüştüm ama yine de beni rahatsız etti.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Olabilir oyun içinde dosya taraması vs yapıyor. Bazı kişiler ban sebebi diyor tam belli değil.
 
Hocam custom skinler sadece türkiye serverinde yasak ama yinede trde hala custom skinlerle oynayan arkadaşlarım var. Özellikle tr serverini bu konu hakkında bi önlem alınır mı emin değilim, ilk başta bi yan hesap varsa bi süre orda denemek daha iyi olur.
 
Custom skinler TR serverinde yasak vs değil hocam scamdi o insanlarda kanıyor o günden beri Custom skin oynamışlığım vardır her serverda.
 
Sanki bir yerde duyduğum kadarıyla yasak olacakmış
 
bilmiyorum ama vanguarddan once her macımda kullandım hala bir sıkıntı yasamadım tr de yasak değil galiba vanguarddan sonra deiştiyse bilmem ama en güveniliri r3nzskingod bu adamın vanguard pass skinchangeri varsa deneyebilirsiniz ben bunu kulalnıyordum
 
Bilmiyorum ama Vanguard'dan once her macımda kullandım hala bir sıkıntı yasamadım TR de yasak değil galiba Vanguard'dan sonra deiştiyse bilmem ama en güveniliri r3nzskingod bu adamın Vanguard Pass skinchangeri varsa deneyebilirsiniz ben bunu kulalnıyordum.

Hocam onda trojan var ve galiba aktif olarak da kullanılıyor tam emin değilim Custom skin o açdıan daha rahat ama Vanguard onu yakalayabilir işte bende kullanacağım da hesap gider diye korkuyorum.
 
Hocam Custom skinler sadece Türkiye serverinde yasak ama yine de TR'de hala Custom skinlerle oynayan arkadaşlarım var. Özellikle TR serverini bu konu hakkında bir önlem alınır mı? Emin değilim, ilk başta bir yan hesap varsa bir süre orada denemek daha iyi olur.
Sağ olun hocam Riot destekten böyle bir yanıt almıştım.
 

Dosya Ekleri

  • 1717146165785.png
    1717146165785.png
    62,8 KB · Görüntüleme: 23

Yeni konular

Geri
Yukarı