kiyu26 Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar son birkaç aydır LoL'e giremiyorum girmeye çalıştığım zaman mavi ekran veriyor. Oynayacağım başka oyun yok. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ağustos 2024
Arkadaşlar son birkaç aydır LoL'e giremiyorum girmeye çalıştığım zaman mavi ekran veriyor. Oynayacağım başka oyun yok. Yardımcı olur musunuz?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 17 Ağustos 2024 #11 kiyu26 dedi: Logitech ile ne alakası var hocam virüslü falan mı? Genişletmek için tıkla... Virüsle alakası yok. Yüklenmemiş modülü. Çok gerekiyor ise geri kurarsın sildikten sonra. Artı 0 Eksi
kiyu26 dedi: Logitech ile ne alakası var hocam virüslü falan mı? Genişletmek için tıkla... Virüsle alakası yok. Yüklenmemiş modülü. Çok gerekiyor ise geri kurarsın sildikten sonra.
KS KS kiyu26 Centipat Katılım 12 Ocak 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #12 Vınnnn dedi: Virüsle alakası yok. Yüklenmemiş modülü. Çok gerekiyor ise geri kurarsın sildikten sonra. Genişletmek için tıkla... Yok gerekmiyor sadece mouse ayarları falan yapıyordum. Vınnnn dedi: Vanguard sil. Logitech ile ilgili her şeyi sil. Chipset güncelle. Ses sürücülerini güncelle. Genişletmek için tıkla... Bir de chipset nasıl güncelleniyor hocam. Artı 0 Eksi
Vınnnn dedi: Virüsle alakası yok. Yüklenmemiş modülü. Çok gerekiyor ise geri kurarsın sildikten sonra. Genişletmek için tıkla... Yok gerekmiyor sadece mouse ayarları falan yapıyordum. Vınnnn dedi: Vanguard sil. Logitech ile ilgili her şeyi sil. Chipset güncelle. Ses sürücülerini güncelle. Genişletmek için tıkla... Bir de chipset nasıl güncelleniyor hocam.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 19 Ağustos 2024 #13 Anakartının sitesinden sürücü kısmından bulabilirsin. Artı 0 Eksi