LoL'e hangi sunucuda başlanmalı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB
Arkadaşlar, LoL'e başlamak istiyorum. Herkes oynuyor benim de oynayasım geldi. 3 tane server var galiba oynanabilecek EUNE, EUW, TR.
TR serveri çok toxic dolu diye biliyorum. EUW'da AFK çok oluyormuş. Sizce 3'ünden hangisine başlamalıyım?

TR'den başla. Oyuna girince herkesi sessize alır oyununa bakarsın. Rekabetçi takılmaya başladığında server değiştirirsin.

Arkadaşlar, LoL'e başlamak istiyorum. Herkes oynuyor benim de oynayasım geldi. 3 tane server var galiba oynanabilecek EUNE, EUW, TR.
TR serveri çok toxic dolu diye biliyorum. EUW'da AFK çok oluyormuş. Sizce 3'ünden hangisine başlamalıyım?
TR başlamak istiyorsanız ilk ay mute çekmeyin ve oyunu iyice öğrenmeye çalışın, sonraki dönemlerde /mute all çekip keyfinize bakabilirsiniz.
EUW'da hafif lag oluyor doğrudur ama kitlesi çok daha güzel, toxic kişiler özellikle gelmediği sürece TR'den çok daha rahat.
En iyi server NA ama 150 ms ping ile oynamayı göze almalısınız.

TR'den başla. Oyuna girince herkesi sessize alır oyununa bakarsın. Rekabetçi takılmaya başladığında server değiştirirsin.

Bende öyle düşünüyorumda maçı satan bile olabileceğini sanıyorum arkadaşlarımın anlattığına göre.
Bir de ping olacağını sanmıyorum internetim 75'e 10 megabit PUBG Mobile'i falanda orta dogu da oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı