E Eughy De Picopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Yer Everest Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi. 28 Mart 2021 #31 İsmail Ördek dedi: TR kitlesini görünce anlarsınız ama hep 5 pre girecekseniz TR'de açabilirsinnnnnnn. Genişletmek için tıkla... Boş versin.
İsmail Ördek dedi: TR kitlesini görünce anlarsınız ama hep 5 pre girecekseniz TR'de açabilirsinnnnnnn. Genişletmek için tıkla... Boş versin.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 28 Mart 2021 #32 Başlanmamalı bence. İllaki başlayacaksan tüm namusunu şerefini falan unut, çünkü... Neyse, oyuna başladığında anlarsın ne demek istediğimi. Dora izleyebilirsin.
Başlanmamalı bence. İllaki başlayacaksan tüm namusunu şerefini falan unut, çünkü... Neyse, oyuna başladığında anlarsın ne demek istediğimi. Dora izleyebilirsin.
E Eughy De Picopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Yer Everest Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi. 28 Mart 2021 #33 Brainstorm dedi: 1. başlanmamalı bence. 2. illaki başlayacaksan tümna musunu şerefini falan unut, çünkü... Neyse, oyuna başladığında anlarsın ne demek istediğimi. 3: Dora izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Niye dora?
Brainstorm dedi: 1. başlanmamalı bence. 2. illaki başlayacaksan tümna musunu şerefini falan unut, çünkü... Neyse, oyuna başladığında anlarsın ne demek istediğimi. 3: Dora izleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Niye dora?
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 28 Mart 2021 #34 Eughy De dedi: Niye dora? Genişletmek için tıkla... Anlatımı hoş, bu kounda bilgili bir insan ayrıca.
Eughy De dedi: Niye dora? Genişletmek için tıkla... Anlatımı hoş, bu kounda bilgili bir insan ayrıca.
Jotariel Kilopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 44 28 Mart 2021 #35 Eughy De dedi: Niye dora? Genişletmek için tıkla... En azından bronza gidip ben oyunu taşıyorum şöyle iyiyim böyle iyiyim diye tatava yapmıyor.
Eughy De dedi: Niye dora? Genişletmek için tıkla... En azından bronza gidip ben oyunu taşıyorum şöyle iyiyim böyle iyiyim diye tatava yapmıyor.
kooray Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 Yer Ashina Outskirts Daha fazla Meslek Yarı zamanlı weeb 28 Mart 2021 #36 439640 dedi: Vallahi EUW'te görüyorum Zed'e adam mahvolmuş çıkıyordu? Genişletmek için tıkla... Yani oyunda onlarca item var her şampiyonun farklı farklı buildleri ve buildlerin oynanış stilleri var.
439640 dedi: Vallahi EUW'te görüyorum Zed'e adam mahvolmuş çıkıyordu? Genişletmek için tıkla... Yani oyunda onlarca item var her şampiyonun farklı farklı buildleri ve buildlerin oynanış stilleri var.
E Eughy De Picopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Yer Everest Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi. 28 Mart 2021 #37 Jotariel dedi: En azından bronza gidip ben oyunu taşıyorum şöyle iyiyim böyle iyiyim diye tatava yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru tabii. Çoğu YouTuber mesela zegabon kfceatbox gibi yapmıyor. kooray dedi: Yani oyunda onlarca item var her şampiyonun farklı farklı Build'leri ve Build'lerin oynanış stilleri var. Genişletmek için tıkla... Zor bir oyun. 1 karakter 1 ayını alır.
Jotariel dedi: En azından bronza gidip ben oyunu taşıyorum şöyle iyiyim böyle iyiyim diye tatava yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Doğru tabii. Çoğu YouTuber mesela zegabon kfceatbox gibi yapmıyor. kooray dedi: Yani oyunda onlarca item var her şampiyonun farklı farklı Build'leri ve Build'lerin oynanış stilleri var. Genişletmek için tıkla... Zor bir oyun. 1 karakter 1 ayını alır.
E Eughy De Picopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Yer Everest Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi. 28 Mart 2021 #39 v1ncent dedi: Başlanmamalı. Genişletmek için tıkla... Neden.
kooray Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 Yer Ashina Outskirts Daha fazla Meslek Yarı zamanlı weeb 28 Mart 2021 #40 Eughy De dedi: Zor bir oyun. 1 karakter 1 ayını alır. Genişletmek için tıkla... Karakterin 1 ayı almasından daha çok oyunu öğrenip alışınca her karakter 2 günde öğrenilebiliyor. Kolay değil bende katılıyorum ama gayet eğlenceli.
Eughy De dedi: Zor bir oyun. 1 karakter 1 ayını alır. Genişletmek için tıkla... Karakterin 1 ayı almasından daha çok oyunu öğrenip alışınca her karakter 2 günde öğrenilebiliyor. Kolay değil bende katılıyorum ama gayet eğlenceli.