v1ncent Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.676 Çözümler 1 28 Mart 2021 #41 Eughy De dedi: Neden. Genişletmek için tıkla... Çevremde LoL oynayan neredeyse herkesin psikolojisi iyi değil, gördüğüm kadarıyla aşırı sinirliler. Cidden boşa stres yaptıran bir oyun. Tabii isteyen istediğini oynar, zevkler ve renkler tartışılmaz.
Eughy De dedi: Neden. Genişletmek için tıkla... Çevremde LoL oynayan neredeyse herkesin psikolojisi iyi değil, gördüğüm kadarıyla aşırı sinirliler. Cidden boşa stres yaptıran bir oyun. Tabii isteyen istediğini oynar, zevkler ve renkler tartışılmaz.
E Eughy De Picopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 237 Makaleler 1 Yer Everest Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar mühendisi. 28 Mart 2021 #42 kooray dedi: Karakterin 1 ayı almasından daha çok oyunu öğrenip alışınca her karakter 2 günde öğrenilebiliyor. Kolay değil bende katılıyorum ama gayet eğlenceli. Genişletmek için tıkla... Karakterin challenger tarzı kombolar ve taktiklerinden bahsediyorum. Yoksa bir karakter 3 saatimi almaz.
kooray dedi: Karakterin 1 ayı almasından daha çok oyunu öğrenip alışınca her karakter 2 günde öğrenilebiliyor. Kolay değil bende katılıyorum ama gayet eğlenceli. Genişletmek için tıkla... Karakterin challenger tarzı kombolar ve taktiklerinden bahsediyorum. Yoksa bir karakter 3 saatimi almaz.
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 28 Mart 2021 #43 Jotariel dedi: En azından bronza gidip ben oyunu taşıyorum şöyle iyiyim böyle iyiyim diye tatava yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Kendi ligi plat olan adam bronzu ne kadar dövebilir ki zaten
Jotariel dedi: En azından bronza gidip ben oyunu taşıyorum şöyle iyiyim böyle iyiyim diye tatava yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Kendi ligi plat olan adam bronzu ne kadar dövebilir ki zaten
sabriglsvn Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #44 9 Senedir lol oynuyordum. Bu sene bırakmayı başardım. Sigaradan daha kötü bir alışkanlık. BAŞLAMA.