V Vardem Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 3.760 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #31 Konu sahibi ortalığı karışıtırdı ve tüydü. Sürprizbozan Anlık konu sahibi:
3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 23 Haziran 2021 #32 XAKAVIR dedi: 1820 rp için 80-90 TL işte Genişletmek için tıkla... İşte Low Poly kostüme o para verilmez. Yani işçilik yok öyle.
XAKAVIR dedi: 1820 rp için 80-90 TL işte Genişletmek için tıkla... İşte Low Poly kostüme o para verilmez. Yani işçilik yok öyle.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Haziran 2021 #33 kino dedi: A'raf suresi, 31. ayet; Ey Âdemoğulları! Her namaz kılacağınızda güzelce giyinin, yiyin için fakat israf etmeyin. Çünkü Allah israf edenleri sevmez. Genişletmek için tıkla... İsraf sayılmaz. O zaman oyuna para vermek de israf sayılır. Eğlenme amaçlı. Günah olmaz ki?
kino dedi: A'raf suresi, 31. ayet; Ey Âdemoğulları! Her namaz kılacağınızda güzelce giyinin, yiyin için fakat israf etmeyin. Çünkü Allah israf edenleri sevmez. Genişletmek için tıkla... İsraf sayılmaz. O zaman oyuna para vermek de israf sayılır. Eğlenme amaçlı. Günah olmaz ki?
Oresou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.475 Çözümler 5 23 Haziran 2021 #34 Durun bekleyin, mısırımı alıp geliyorum. Böylesi daha keyifli oluyor.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #35 RUSHTOB dedi: İsraf sayılmaz. O zaman oyuna para vermek de israf sayılır. Eğlenme amaçlı. Günah olmaz ki? Genişletmek için tıkla... Ama LoL gibi bir oyunda sırf gösteriş için skin almak bence israf.
RUSHTOB dedi: İsraf sayılmaz. O zaman oyuna para vermek de israf sayılır. Eğlenme amaçlı. Günah olmaz ki? Genişletmek için tıkla... Ama LoL gibi bir oyunda sırf gösteriş için skin almak bence israf.
Barney28 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 902 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #36 XAKAVIR dedi: League of Legends oyununda kostüm almak için para yatırdım günah veya haram mı? Genişletmek için tıkla... Allah'ın çok büyük haram kıldığı bir şeydir kesinlikle bir daha yatırmayın (!)
XAKAVIR dedi: League of Legends oyununda kostüm almak için para yatırdım günah veya haram mı? Genişletmek için tıkla... Allah'ın çok büyük haram kıldığı bir şeydir kesinlikle bir daha yatırmayın (!)
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #37 Çok paranız varsa alın.
RUSHTOB Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.313 Makaleler 1 Çözümler 8 23 Haziran 2021 #38 XboxUser dedi: Ama LoL gibi bir oyunda sırf gösteriş için skin almak bence israf. Genişletmek için tıkla... Seneye Nihat Hatipoğlu'na soralım mı? Videomuz paylaşılır. Belki arkadaş ileride satabilir. Teknik olarak geleceğe de yatırım oluyor
XboxUser dedi: Ama LoL gibi bir oyunda sırf gösteriş için skin almak bence israf. Genişletmek için tıkla... Seneye Nihat Hatipoğlu'na soralım mı? Videomuz paylaşılır. Belki arkadaş ileride satabilir. Teknik olarak geleceğe de yatırım oluyor
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #39 Barney28 dedi: Allah'ın çok büyük haram kıldığı bir şeydir kesinlikle bir daha yatırmayın(!) Genişletmek için tıkla... Neden haram acıklar mısınız?
Barney28 dedi: Allah'ın çok büyük haram kıldığı bir şeydir kesinlikle bir daha yatırmayın(!) Genişletmek için tıkla... Neden haram acıklar mısınız?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Haziran 2021 #40 RUSHTOB dedi: İsraf sayılmaz. O zaman oyuna para vermek de israf sayılır. Eğlenme amaçlı. Günah olmaz ki? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak güzel vakit geçirmek ile alakalı. Kostüm olmadan da oyunu oynayabilir, o parayı ihtiyacı olan birisine verebilir. Ben bu açıdan düşündüm yoksa tabii günah mı değil mi o benim bileceğim iş değil.
RUSHTOB dedi: İsraf sayılmaz. O zaman oyuna para vermek de israf sayılır. Eğlenme amaçlı. Günah olmaz ki? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak güzel vakit geçirmek ile alakalı. Kostüm olmadan da oyunu oynayabilir, o parayı ihtiyacı olan birisine verebilir. Ben bu açıdan düşündüm yoksa tabii günah mı değil mi o benim bileceğim iş değil.