LoL'e Para Yatırmak Günah mı?

Şöyle ki ilerde satıp tekrardan değer edecek bir şey olduğundan ötürü israfta sayılmaz. Hayat senin hayatın zamanında zekatını ve gerekli yardımlarını yapıyorsan neden israf olsun eğer öyle bakarsak bir çok şeyin içinden çıkamayız.

Hacı, hocaların fikri aşağı yukarı böyle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

League Of Legends oyununda kostüm almak için para yatırdım günah veya haram mı?
Günah kardeşim. Helak olursun evinin bereketi kaçar hastalıklarla uğraşırsın. Kısırlaşırsın, evlenemezsin falan LoL'e para yatırmak çok büyük günah. Abdest al çarpılırsın musallat olurlar sana, tamam şimdi bilmiyordun ama bir daha LoL'e para yatırırsın cehenneme V.I.P bilet almış olursun. Zebaniler bundan sonra en yakın arkadaşın olur. Git sadaka ver tövbe et hayatını sorgula.

Kankam niye günah olsun? Rahat ol değil.

O kafayla gidilirse çikolata almak da israf.
Bu mesajı yazan kafaya
Yazık Kafana
demek gerekir. Ne alakası var ? Birisi karnını doyuruyor. Yaşaman için gerekli diğer apayrı bir şey.
İyice din forumuna çevirdiniz burayı. Neden onaylanıyor bu konular anlamıyorum ondan sonra gereksiz mesajı yiyen biz oluyoruz, asıl boş yapan onlar.
Kardeşim seni forumda tutan yok. Ben sana niye Ateistçe konuşuyorsun diye soruyor muyum ? Sen de bana soramazsın. Beğenmiyorsan tutan yok.

Günah kardeşim. Helak olursun evinin bereketi kaçar hastalıklarla uğraşırsın. Kısırlaşırsın, evlenemezsin falan LoL'e para yatırmak çok büyük günah. Abdest al çarpılırsın musallat olurlar sana, tamam şimdi bilmiyordun ama bir daha LoL'e para yatırırsın cehenneme V. I. P bilet almış olursun. Zebaniler bundan sonra en yakın arkadaşın olur. Git sadaka ver tövbe et hayatını sorgula.

Kankam niye günah olsun? Rahat ol değil.

Günah mı, değil mi? Dalga mı geçiyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı