LoL'e sıfırdan başlamak

Hocam oyundann zevk almak istiyorum.
Nasus maindim inan böyle bir zevki hiç bir yerde yaşıyamazsın cs mm 14-15 maçta senin ace atman ve maçı kazanmanla aynı zevk o karşı takımın ölülerinin üzerinde ctrl+6 atman ve kulaklarına gelen o acılı klavye sesleri tam bir senfoni.

Kilo artış hızında yüksek değişiklikler olabilir.

Dostum lütfen başlama gerçekten. Ben 6 yıldır oynuyorum ve elimde koca bir hiç var. Oyun oynayacaksan git başka oyunlara bak. Ama ben sinir hastası olmak istiyorum vs. dersen başlayabilirsin.

Lol oynanmaz artık her yeni yama notlarını incele yok ona göre hero seç saçma sapan iş yapıyolar yeni hero geliyor 1 hafta op sonra 1 yıl boyunca kimse yüzüne bakmıyor sonra yine op hale getiriyolar.

LoL'e 2013'te başlamıştım. Uğursuz koruluk modu kalkınca oyundan soğudum. Rank falan da girmezdim zaten. Keyif amaçlı oynardım. Sınırsız seviye olayı gelince iyice saçmaladı. Ben şuan 67 falanim sanırım hatırlamıyorum. Yıllarca oyna oyna oyna. Oyunu sadece mağazada item, kostüm vs satılsın diye yapmışlar sanki. Eski samimi ortam yok. Gerçekten yok. Nadiren girip çıkarım, o da kim var kim yok, eski oynadığım prelerime bakarım vs. Rank girme sakın, kanser olursun. Stres yaparsın. Zaten her sezon sıfırlanıyor. Anlamsız. Oyunu eğlence modundan çıkarıp tamamen hırslandırma ve para yükletme boyutuna getirdikleri için birçok kemik/eski kitle ve yaşı büyük, olgun kişiler bıraktı veya nadir giriyor zaten.

Lafın özü, dene. Ama! Bağımlı olma. Şu an okullar açık olsaydı, o süreçte küçük ve küfürbaz kişiler daha az oluyordu. O vakitler biraz daha eğlenceli geçiyordu. Şuan bu pek mümkün değil.
Neyse uzatmayım öyle yani.. ben Transformice (2012-...) devam.... Şu yaşımda

Hocam diyorum başlamadan silin ana baba ve dini değerleriniz kalmaz bir süreden sonra siz de ediyorsunuz otomatik olarak küfür

LoL'de 1400 saatim var ve ilk önce bu oyunları oynayan birisi olarak zorlanacağını sanmıyorum sonrasında LoL ( en azından benim açımdan ) oynadımmı bırakılamayan ya da bağımlılık yapan bir oyun değil ( diyeceksinizki 1400 saat oynamışsın evet ama bırakalı oldu ve gayet rahat istediğim zamanlarda yine giriyorum haftada/ayda bir ) yani uzun lafın kısası
1.si öğrenmede sorun yok halledersin yavaş yavaş.
2.si klasik insanların oyun hakkında söylediklerine bakmayıp kendin yorumlamanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…