LoL'ü bırakmalı mıyım?

Ruh sağlığın için bırakmalısın. Bildiğin sigara gibi. Oyun ilk başladığında başlamıştım Challengere kadar çıktım. Sonra küfürden ban yedim bıraktım bundan sonra League Of Legends falan yok dedim bir kaç sene sonra tekrar başladım küfürden ban yiyip yine bıraktım. Şuan hala oynuyorum. Hazır bağımlı değilken bırak.

Neye göre becerim yok onu da bilmiyorum.

Herkes bir oyunu iyi oynayamaz, zamanla bir gelişim de olmuyorsa iş eğlenceye bırakılır. O eğlence de olmuyorsa başka oyunlara yönel. Belki onlarda daha başarılı olursun veya keyif alırsın. İkisi bir arada da olabilir.

Millete oyuna başla diye tavsiye veriyordun hep? Ben ayda bir prem varsa giriyorum. Yoksa sıkıcı oyun.

Kaç kere oynamaya çalıştım hiç zevk alamadım
İnsanlar nasıl bağımlı oluyor anlayamıyorum.

Rank kasmak gibi bir derdin varsa çok oynaman ve oyunun mantigini kavramak icin arastirman gerekiyor. Eger cidden bir hedefin yoksa birak gitsin zaten keyif de almiyorsundur yeni baslayan birinin seni kesmesinden.

Şu oyun hiç ilgilimi çekmedi. Nasıl oynuyorsunuz gerçekten ?
Oyunun kendisi eğlenceli ama kolay değil. Kendiniz haricinde 4 kişiye bağlısınız. Çok iyi bile oynasanız takımınız kötü oynadığında kazanmak çok zor oluyor. Dolayısıyla takımınızda kötü oynayıp sizin didinip uğraştığınız maçı kaybetmenize sebep olan biri olduğunda sinirleniyorsunuz. Haliyle yorucu oluyor bir yerden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…