LoL'ü bıraktım

Arkadaşlar solo zafer almak imkansız. Kaç maçtır bozgun, yeni unranked hesap aldım düzgün adamlar gelir diye hiçbir şey değişmedi, üst üste yine bozgunlar. Ben de bıraktım ve mutluyum.
ahh çok masumsun 1-2 haftalık bir heves bu dönüceksin yine

Bugün 4 maç dereceli oynadım. 3 maç Kha'Zix, 1 maç viego. Bu sefer kesin bırakıyorum.

1hafta sonra: Bugün 4 maç dereceli oynadım 3 maç viego 1 maç Kha'Zix. Bu sefer kesin bırakıyorum.

Arkadaşlar solo zafer almak imkansız. Kaç maçtır bozgun, yeni unranked hesap aldım düzgün adamlar gelir diye hiçbir şey değişmedi, üst üste yine bozgunlar. Ben de bıraktım ve mutluyum.

İyi bari bir tane Shaco eksildi.

1hafta sonra: Bugün 4 maç dereceli oynadım 3 maç viego 1 maç Kha'Zix. Bu sefer kesin bırakıyorum.
Muhtemelen öyle olacak. Ama ne yapayım, hayatımda ilk defa Kha'Zix oynadım çok zevkliymiş oynayasım geldi .

Bazı oyunlar bırakılmaz ara verilir.

Hiç başlamadım bu oyuna. Arkadaşlarım bir kereden bir şey olmaz, hem rahatlarsın diyorlar. Ne diyorsunuz başlasam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…