LoL'ü nasıl bırakırım?

Başka oyunlara ya da aktivitelere yönel. Oyundan ümidini kestiğini kendine kabul ettirdiğinde onca diğer oyun ve aktivitenin kapısı açılıyor insana. Resim, müzik, oyun... Sayısız imkan mevcut.

Kendine hoşuna gidebilecek bir uğraş, hobi bul. Ya da başka bir oyun oynamayı dene. Muhtemelen arkadaş ortamı olduğun bırakamıyorsun.

Hem arkadaş ortamı var hem de kendim arada solo giriyorum. Ayrıca bu öyle bir hal aldı ki derslerimi çok etkiledi ve geceleri 2-3'e kadar oynuyorum sabah kalkınca tekrar giriyorum. Silince de dayanamayıp tekrar yüklüyorum. Eskiden kitap okurdum ve bundan keyif alırdım ama şu lanet oyuna başladığımdan beri hayatımda bir türlü düzen oturtamadım.

@284223 hocam arkadaşa kızmışsınız ama bence de kurtulmak isterseniz silin. Yüklü olduğu sürece başka oyunlara olan ilginiz azalır. Bir tarafınız buna kayar. Karar sizin hocam.

Öncelikle o arkadaş ortamından sıyrıl. LOL'deki tüm arkadaşlarını engelle.

Ben Valorant gelince saldım LoL'ü. Sürekli ara verip geri bailıyordum bırakamadım ama başka oyuna bailamak gerçekten farlettiriyor helek LoL gibi kanser bir oyun ise bu.

Kendine zarar vermek ne? Adamların beyni olmadığını görüyorsun. Önceden oyun modundan zevk aldığım için sadece mod gelince, görev olunca girerdim. En son belki de şu an bile olan Nexus Blitz modunda 2 kişi jungle geçip güzelce feedlemeleri yetmezmiş gibi kusursuz oynamama rağmen bana suç atmaları üzerine Türk milletinden bir şey olmayacağını bir kez daha anlayıp sildim oyunu.

Sil gitsin. Değmiyor.

hesabını banlat, hevesin kaçar kendi hesabınla oynayamazsan, ya da direkt sat, ama en büyük etken iraden tabii ki, iradeni kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…