Şuan rankın yüksekse yeni hesap açıyorsun. Demir eloda bir maç atıyorsun. Oyunu bir daha oynamazsın zaten.
Yo ben bıraktım. Daha doğrusu başlamadığım için hiç bırakamadım.LoL bırakılmaz ara verilir.
Kendine hoşuna gidebilecek bir uğraş, hobi bul. Ya da başka bir oyun oynamayı dene. Muhtemelen arkadaş ortamı olduğun bırakamıyorsun.
Öncelikle o arkadaş ortamından sıyrıl. LOL'deki tüm arkadaşlarını engelle.Hem arkadaş ortamı var hem de kendim arada solo giriyorum. Ayrıca bu öyle bir hal aldı ki derslerimi çok etkiledi ve geceleri 2-3'e kadar oynuyorum sabah kalkınca tekrar giriyorum. Silince de dayanamayıp tekrar giriyorum. Eskiden kitap okurdum ve bundan keyif alırdım ama şu lanet oyuna başladığımdan beri hayatımda bir türlü düzen oturtamadım.
hesabını banlat, hevesin kaçar kendi hesabınla oynayamazsan, ya da direkt sat, ama en büyük etken iraden tabii ki, iradeni kullanBu oyunu nasıl bırakırım arkadaşlar? Bana bir kurtuluş yolu gösterin lütfen. Bırakmamın sebebini söylememe gerek yok, yazsam zaten roman olur. Sadece bu illeti bırakmak istiyorum, yoksa yakında kendime zarar vereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.