LongLife RAM'leri nasıldır?

Aries

Megapat
Merhaba dostlar acaba LongLife marka RAM'leri nasıldır bilginiz var mı? Sistemime uygun bir RAM almak istiyordum fakat fiyatı düşük olup DDR3 1600MHz CL9 RAM bulamadım acaba önerisi olan var mı?

Bu konu üzerine böyle bir konuşma da olmuş
Longlife RAM neden bu kadar ucuz ve güvenilir mi? - Technopat Sosyal

Okuduğum üzere tavsiye edilmiyor fakat dediğim gibi üstte yazdığım değerlerde fiyat olarak ucuz bir ram öneriniz olursa da sevinirim yada LongLife markasını kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşması çok iyi olur.

CL9 yerine bunu alın bence. Dual-Kit yerine 2 tane alın, kara girersiniz.

Malesef zaten ramlerim olduğu için üstüne ekleme yapmak istiyorum ddr3 cl9 ve 1600Mhz değerleri beni seçim konusunda kısıtlıyor. Üstelik eski kaldıkları için çok fazla seçenek ve fiyat farkları da bulamıyorum.

Sadece burada bulabildim. O da 1100 TL.

Malesef gördüm aynı ramleri kullanıyorum şuan sistemimde 1000tl olmuşlar üzücü bir durum.
Anakart bu değerleri eşitliyor. Farklı bellekler de kullanabilirsiniz. Ama uyumsuzluk sorunu yaşayabilirsiniz.

Zaten bir sürü değer var. 20'den fazla değer vardır. Hepsi aynı olamaz. Çiplerinin aynı olması daha önemli.

Sanırım anlamadım çiplerin aynı olması derken hangi değerlerden bahsediyorsunuz acaba? Sanırım Daha yüksek Mhz alırsam sorun olmuyor ve düşük olana sabitliyor diğerleride fakat DDR3 ve CL9 olmalarına dikkat etmem gerekiyor ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı