Longline SSD Son Durumu

Daha önce Longline SSD incelemesi yapmıştım. İyi gidiyordu 1 hafta önce elektirik gidip gelince bozuldu. PC onu görüyor ama içine veri atılmıyor, format atmaya çalıştığımda da izin vermiyor. Sonuç olarak 10 TL ucuz diye bilmediğiniz markaları almayın ben ne olacağını merak ettiğim için aldım. Aynı şartlardaki Kingston A400 SSD'm olduğu gibi duruyor. Daha önce bu olayı yaşayıp çözmüş olanlardan da tavsiyeleri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aradan zaman geçmiş ama bende deneyimimi yazayım. Aynı sorun bende de oldu Longline 128 GB NVMe M.2 SSD vardı dikkat çekici benimki elektrik kesilmesinden falan değil, yaklaşık 1 sene içinde 4 kere kendi kendine sistemi uçuruyordu yani çökertiyordu başlarda dedim benden veya indiren bir program falan kaynaklı olabilir mi diye öyle hemen garantiye göndermek istemedim, ama her güvendiğimde tüm çalışmalarım uçtu gitti hem de çok yoğun bir dönemde, format atılmıyor laptop görüyor SSD'yi ama ne biçimlendirme ne silme hiçbir şey olmuyor. Kurulum ekranında CMD'den hep sonuç aldığım her yöntemi denememe rağmen hiç sonuç vermedi eğer şu diskpart listdisk clean vb gibi şeylerden umut bekleyen varsa kesinlikle işe yaramadı. Ucuz diye almıştım bir de M.2 olunca dedim pek fazla marka önemi olmaz bozulma anlamında ama yaklaşık 1 senede 4 kere yarı yolda bıraktı Longline NVMe M.2 SSD.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı