LOQ 15IAX9 ek SSD slotu var mı?

SSDyi taktiktan sonra bu görüntüyü çektim. Fark etmissindir SSDnin vidası ile baya boğuştum en sonunda pense ile hafif hafif döndürerek çıkardım tabii o ara bir tık boşta bulunup R47 yazan şeyi sürttüm.

Kısaca kendin yapacaksan hazırlıklı bulun bende telefon tamir kiti vardı, yetersiz kaldı.

Ben bir sorunla karşılaşmadım ancak yanlış bir harekette karşılaşabilirsin.

Bu arada bu garantide sorun çıkarır mı hala merak ediyorum.

Eki Görüntüle 2388877
Ben teknik servisle konuştum, cihaza zarar verilmediği sürece Ram ve ssd güncellemesinin garanti dışına çıkmadığı yazıyordu

Ben teknik servisle konuştum, cihaza zarar verilmediği sürece Ram ve ssd güncellemesinin garanti dışına çıkmadığı yazıyordu
Hocam Lenovo da garanti bozulmuyor zaten, ancak ben bir direncin dışını çizdiğim için belki yan çizerler diye düşünüyorum sadece. Yoksa yükseltme yapmazdım zaten.

Aldığım tamir seti kasayı sökerken sorun olmadı ancak SSD'yi sökerken uyumlu uç yoktu çok zorlandım.

O yüzden kendin yapacaksan kapsamlı bir laptop tamir kiti almalısın.

Ben bunu aldım, bir sorun yaşamadım. Windows'u ve önemli dosyaları buna kurmadım, oyunları buna kuruyorum. İşimi görüyor sen iş için kullanacaksan başka bir üründe bakabilirsin.

Neden Windows'u sonradan eklediğinize kurmadınız bir sorun çıkar diye mi bir de iki SSD'yi kullanırken şu zamana kadar bir problem yaşadınız mı ikisi uyumlu çalışıyor mu? Son olarak SSD'yi taktıktan sonra format vb. yazılımsal bir işlem yaptınız mı?

Neden Windows'u sonradan eklediğinize kurmadınız bir sorun çıkar diye mi bir de iki SSD'yi kullanırken şu zamana kadar bir problem yaşadınız mı ikisi uyumlu çalışıyor mu? Son olarak SSD'yi taktıktan sonra format vb. yazılımsal bir işlem yaptınız mı?
Hocam hem zaten windowsu önceden kurmuştum hem de cihazla gelen SSD daha serin çalışıyor. Zaten 512gb de Windows ve önemli belgeler için yeterli olacağı için, sonradan takılacak SSDye Windows kurmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Bir sorun yaşamadım 2 ayı geçti, bir sıkıntı yok.

Taktığım SSD için formata gerek yok, cihaza takılır sonra cihaza onu tanıtır kullanmaya başlarsın. Bunun hakkında internette videolar bulabilirsin ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada cesaretin yoksa veya hata yapmaktan korkuyorsan bir bilgisayarciya yaptır, zaten tamir seti de alman gerektiği için yine masraf çıkacak. En azından bilgisayarci bu konuda daha tecrübeli olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı