Lord of the Rings üçlemesini ilk defa bitirdim

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Hiç izlemediğim fakat 1. kitabının yarısını okuduğum bu seriye bu zamana kadar hep kitapları okuyayım ondan sonra başlarım diyordum. Tabii 1. kitabı okurken araya başka şeyler vs. girdi derken yarım kalmıştı. Geçen hafta 3 film tekrardan sinemada vizyona girince Pazartesi ilk filmi, Salı 2. filmi izledim. Çarşamba 3. filmi izleyecektim fakat hem yorgunluktan hem de 3 buçuk saat olmasından izlemekten vazgeçtim. Sonraki günlerdeki saatler ise benim okuluma vs. denk geldiği için gidemedim. En son son filmi de evde izleyeyim bari dedim ve bugün 3. filmi Amazon'dan izledim.

Açıkçası şu anlık fikirlerimi belirtmeyeceğim. Çünkü arka arkaya izleyince ve taze düşüncelere sahip olunca yaptığım yorumlar sonraki düşüncelerimle çok örtüşmeyebiliyor. O yüzden önce bir kafamda iyice tartmam lazım.

1-2 yıl sonra da Extended Edition izlemeyi düşünüyorum.

3.filmde Rohirrim'in geldiği sahnede tüylerim 10.izleyişimde bile diken diken oluyor, çok güzel bir seri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı