Lordlar hiçbir şekilde seçilmiyor

ozguralpbey

Decapat
Daha fazla  
Bannerlorda krallık kurdum ancak tek kalesi kalmış batı imparatorluğunda bile kızını aldığım ve ilişkimin 100 olduğu çok fakir ve tımarı olmayan bir lordu bile çekemiyorum. Ne zaman "efendin hakkında ne düşünüyorsun" veya "bize katıl ve serbest kal" desem "ben şimdiki efendimden memnunum ne paran ne kesen ne de ilişkimiz bunu değiştirecek derinliğe sahip" diyor. Cazibem 300, 3 şehir 1 kalem var, 1 tanede yoldaşımı klan lideri yaptım ama yapmadan önce de gelmiyorlardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyun mekaniği gibi birşey aslında çok fazla lordun varsa ne olursa olsun gelmiyorlar.
Bide eğer onurluysan onursuz lordlar sana katılmak istemiyor olabilir. Bende yaşadım herkes gelmiyor illa 1-2 klan kalıyor.

İyi de hocam 1 tane klan var zaten krallıkta benim dışımda bide bilerek onurlu olanları seçiyorum zaten ama hiç biri gelmeyince diğerlerine de soruyorum onlarda da cevap aynı

Hmm klan seviyen belki düşük olabilir 4 ten azsa sıkıntı olabiliyor,belki güçsüzsündür veya oyununda sorun vardır mod vs. daha fazla aklıma gelmiyor garip yani.

Hocam aynı modlarla başka bir savem de gayet rahat çekebiliyorum klan seviyem 4 ten yüksek zaten o mecbur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…