Lords of fallen mı Cyberpunk mı?

emreça

Decapat
Daha fazla  
Lords of fallen mı Cyberpunk mı? İkisinden birini alacağım Cyberpunk için biraz geç oldu ama hiç spoiler yemedim o yuzden bir sans vermek istiyorum. Souls oyunlarini severim ama lords of fallen la ilgili kötü yorumlar var birçok, sizce hangisini almak daha iyi olur?

Lords of fallen mı Cyberpunk mı? İkisinden birini alacağım Cyberpunk için biraz geç oldu ama hiç spoiler yemedim o yuzden bir sans vermek istiyorum. Souls oyunlarini severim ama lords of fallen la ilgili kötü yorumlar var birçok, sizce hangisini almak daha iyi olur?

Lord of Fallen'ın başarılı bir Souls oyunu olduğunu düşünmüyorum. Yani oyun bir From Software kalitesinde değil. From Software'i geçtim bence Lies of P kalitesine bile yaklaşamamış. O yüzden hazır 2.0 güncellemesi ve Phantom Liberty DLC gelmişken Cyberpunk alınabilir. Ben DLC'yi geçen hafta bitirdim ve gayet başarılı buldum. Aynı şekilde oyunun performansı da beni fazlasıyla mutlu etti. RX6600 Ryzen 5 5500 sistem ile Ultra ayarlarda FSR kapalı, RTX kapalı 50-60 FPS aralarında gidip geldim. Güncellemeden önce genelde Ultra ayarlarda 40-45 bazen 30'lara düşen FPS değerleri alıyordum.

Lord of Fallen'ın başarılı bir souls oyunu olduğunu düşünmüyorum. Yani oyun bir from software kalitesinde değil. From Software'i geçtim bence Lies of P kalitesine bile yaklaşamamış. O yüzden hazır 2.0 güncellemesi ve Phantom liberty DLC gelmişken Cyberpunk alınabilir. Ben DLC'yi geçen hafta bitirdim ve gayet başarılı buldum. Aynı şekilde oyunun performansı da beni fazlasıyla mutlu etti. RX6600 Ryzen 5 5500 sistem ile Ultra ayarlarda FSR kapalı, RTX kapalı 50-60 FPS aralarında gidip geldim. Güncellemeden önce genelde Ultra ayarlarda 40-45 bazen 30'lara düşen FPS değerleri alıyordum.

Benim sistemimde sorun çıkartır mı bilmiyorum 3050 Ti i5 11. nesil var ama RAM'im yetersiz kalıyor bazı oyunlarda özellikle
PS exclusive oyunlarında 8 GB RAM'im var.

Benim sistemimde sorun çıkartır mı bilmiyorum 3050 Ti i5 11. nesil var ama RAM'im yetersiz kalıyor bazı oyunlarda özellikle
PS exclusive oyunlarında 8 GB RAM'im var.

Yani sıkıntı çıkarabilir ama çok bilgim olmadığı için kesin bir şey söyleyemiyorum. YouTube'dan bakın isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı